0

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα (14/12, 19:45) στο «Απ. Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Europa League, με την UEFA να κάνει γνωστούς τους διαιτητές που θα σφυρίξουν.

Στο σημαντικό αυτό παιχνίδι του «τριφυλλιού», ορίστηκε να διευθύνει ο Γκεόργκι Καμπάκοφ, ο οποίος έχει αρκετές παρουσίες στη Super League από τότε που άρχισαν να έρχονται ξένοι διαιτητές.

Βοηθοί του Βούλγαρου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρτίν Μαργκαρίτοφ, Ντιγιάν Βαλκόφ, 4ος ο Ράντοσλαβ Γκιτζένοφ και στο VAR οι Νταγκομίρ Ντραγκάνοφ, Ιβάιλο Στογιάνοφ.

Τελευταίο παιχνίδι του 37χρονου διαιτητή στην Ελλάδα το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-1, για την κανονική διάρκεια, ενώ προηγουμένως έχει σφυρίξει τους αγώνες ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1 στα play off της σεζόν 2021-22, Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος 0-2 (28/2/22), Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 4-1 (4/12/21), AEK-ΠΑΟΚ 0-1 για το Κύπελλο (7/4/21), Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (1-1) στη Λεωφόρο (28/2/21), ενώ έχει βρεθεί και σε αγώνα Europa League της ΑΕΚ, κόντρα στην Μπράγκα (2-4).

Έρευνα για 90 σεσημασμένους χούλιγκαν Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού

Previous article

Νικολογιάννης: «Μόνο την νίκη σκέφτεται ο Γιοβάνοβιτς με Μακάμπι Χάιφα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.