0

Ο Παναθηναϊκός ήταν για ακόμα μια φορά ξεκάθαρος σε ενόχληση που δέχθηκε για τον Ιωαννίδη! Η απάντηση ήταν ξεκάθαρα πως δεν πωλείται.

Ο Παναθηναϊκός δίνει μέχρι το επόμενο, τον πιο σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα εδώ και πολλά χρόνια, την Πέμπτη (14/12) με την Μακάμπι Χάιφα. Μεγάλο ματς για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Πρέπει να συνεχίσει στην Ευρώπη, δεν τίθεται θέμα. Βιγιαρεάλ και Ρεν αποδείχθηκαν υψηλά εμπόδια αλλά απέναντι στην ομάδα από το Ισραήλ, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί παρά να έχει απαιτήσεις πρόκρισης.

Και αυτό το παιχνίδι, πάντως, θα είναι μια ευκαιρία να θαυμάσει η ποδοσφαιρική Ευρώπη, όπως το έχει κάνει αρκετά έως τώρα, τα κατορθώματα του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Έλληνας διεθνής έχει πετύχει πολλά έως τώρα για να κάνει πολλούς να ασχοληθούν μαζί του. Αρκετές ομάδες, σκάουτ, τεχνικοί διευθυντές.

Στην Ευρώπη, ο Ιωαννίδης έχει κάνει μεγάλο μπαμ με 11 ματς, 6 γκολ, 2 ασίστ. Συγκλονιστικός απολογισμός. Στους ομίλους έχει ήδη σκοράρει 4 φορές. Είναι και τα ονόματα των αντιπάλων που έχει βρει δίχτυα.

Έχει βάλει γκολ στη Μαρσέιγ, στη Ρεν, στη Βιγιαρεάλ, ομάδες από τη Γαλλία και την Ισπανία.

Ο Παναθηναϊκός γίνεται συχνά δέκτης του ενδιαφέροντος για τον Ιωαννίδη. Έγινε ξανά πρόσφατα. Όχι πρόταση, ενδιαφέρον. Η απάντηση του κλαμπ, συνυφασμένη με το πλάνο που υπάρχει έως το καλοκαίρι τουλάχιστον: «Δεν πωλείται».

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Ιωαννίδη και μετά το καλοκαίρι. Αλλά τουλάχιστον έως τότε είναι αποφασισμένο πως δε θα μπει καν σε συζήτηση για τον διεθνή στράικερ.

 

Παικτάρας της Παρί (παίζει δανεικός στην Λειψία) σκέφτηκε τον Παναθηναϊκό! (Vid)

Previous article

Τα συμβόλαια που λήγουν – Τι θα γίνει με Παλάσιος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.