0

Ο Τάκης Τσουκαλάς θεωρεί πως τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πλήττουν κυρίως τον Ολυμπιακό. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κώστας Νικολακόπουλος υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα από τα μέτρα της κυβέρνησης!

Αυτά δήλωσε ο Τσουκαλάς:

«Είναι και σήμερα μια δύσκολη εκπομπή! Τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση είναι για γέλια. Μακάρι να πάει καλά ο αστυνόμος, είναι αμαρτία από τον θεό να πεθάνει. Τα μέτρα είναι γελοία, την Πέμπτη ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει με τον κόσμο του απέναντι στην Τόπολα.

Την Πέμπτη είναι χούλιγκαν, την Παρασκευή στο μπάσκετ να πάει ο χούλιγκαν στο γήπεδο. Για 50 μπαχαλάκηδες έγινε όλη αυτή η ιστορία, χτύπησε ο αστυνομικός, ταλαιπωρήθηκαν 424 άτομα για δύο μέρες. Τσάμπα και βερεσέ. Για κόσμο που δεν βγήκε από το γήπεδο και έβλεπε μόνο βόλεϊ. Χορηγοί και μεγάλοι άνθρωποι.

Η κυβέρνηση θα πει μια συγγνώμη σε αυτούς τους 424 για να βρουν μόλις έναν; Εγώ είπα και την Παρασκευή, έχουμε στεναχωρηθεί πρώτα για τον αστυνομικό, είναι μια ανθρώπινη ζωή, και μετά για την ομάδα μας. Βρήκανε πάλι συμμαχίες εναντίον του Ολυμπιακού. Κι ας λέει αυτός ο Καραλής, η ΑΕΚ μόνη της και όλοι μας. Γελάει ο κόσμος.

Εσείς που λέγατε, ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας (έδειξε τον Μαρινάκη). Ξεφτίλες! Όλοι αυτοί εναντίον του Ολυμπιακού, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Ο σύλλογος τιμωρήθηκε και δεν θα παίξουμε με κόσμο, ενώ οι υπόλοιποι θα παίξουν με κόσμο.

Αυτά που είπε ο πρωθυπουργός, τον έχω υποστηρίξει για αυτά που έχει κάνει στη χώρα μας, για τον εξοπλισμό απέναντι στην Τουρκία. Αλλά αυτά τα μέτρα ήταν μόνο ενάντια του Ολυμπιακού. Δεν είδα να παίρνει μέτρα στην περίπτωση του Μιχάλη Κατσούρη ή του Άλκη Καμπανού».

Και οι δηλώσεις του Νικολακοπούλου:

«Να ξεκινήσουμε από το προφανές: είναι δικαίωμα της κυβέρνησης να παίρνει ό,τι μέτρο κρίνει σκόπιμο και στον αθλητισμό και παντού. Όπως είναι δικαίωμα και του κάθε δημοσιογράφου και κάθε πολίτη γενικότερα να τα κρίνει. Στην περίπτωση των μέτρων που ανακοινώθηκαν χθες, αν δεν κάνω κάποιο πολύ μεγάλο λάθος το 95% από τα σχόλια που διάβασα και άκουσα ήταν αρνητικά…

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τον Ολυμπιακό πιο συγκεκριμένα, το μόνο δεδομένο, πέραν φυσικά πολλών άλλων που μπορεί κάποιος να πει, είναι ένα: πρόκειται για την ομάδα που πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλη από τα μέτρα. Κι αυτό είναι εντελώς αντικειμενικό και όχι υποκειμενικό. Μπορούμε δε να το εξηγήσουμε, ατυχώς πάρα πολύ εύκολα, μέσα από τέσσερα διαφορετικά πράγματα, που είναι τόσο εξόφθαλμα για τον καθένα…

Πρώτον, ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών το ευρωπαϊκό παιχνίδι της και δη παιχνίδι στο οποίο θα κριθεί η συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας του, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του σε παιχνίδι ακριβώς ίδιας σημασίας.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη τιμωρηθεί από τις δικαστικές αρχές του τόπου με αφαίρεση ενός βαθμού, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (η μία σε αγώνα του με την ΑΕΚ) και έχει χάσει στα χαρτιά και ένα ντέρμπι Πρωταθλήματος που παίζονταν για 49 λεπτά με το σκορ 1-1…

Από τον Ολυμπιακό έχουν κλαπεί δύο βαθμοί μόλις στο τελευταίο του παιχνίδι για το πρωτάθλημα στο Βόλο, με μία διαιτητική ομάδα να κάνει ρεσιτάλ λαθών, όλα εις βάρος του Ολυμπιακού. Και τώρα υποχρεώνεται να παίξει κεκλεισμένων των θυρών σε ένα απολύτως κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι του χωρίς να έχει τιμωρηθεί από την UEFA!».

 

Θέλει την νίκη για διάφορους λόγους

Previous article

Στον… πάγο η αποχή των διαιτητών – Ξεκινάει πάλι το πρωτάθλημα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.