0

Οι δηλώσεις του Λούκα Βιλντόσα κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR για το παιχνίδι και το παιχνίδι του με την Βιλερμπάν.

Στην ανάγκη της κατάκτησης της νίκης στον αυριανό αγώνα με τη Βιλερμπάν αναφέρθηκε ο Λούκα Βιλντόσα σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR.

«Κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι, θέλουμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και στην Ευρωλίγκα, είναι πολύ σημαντικό. ‘Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο. Σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι με τα τελευταία αποτελέσματα στην διοργάνωση, αλλά θεωρώ πως χρειαζόμαστε μια καλή νίκη», ανέφερε ο Αργεντινός άσος και συνέχισε αναφερόμενος στην αυριανή αντίπαλο του τριφυλλιού.

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει παίξει καλά στους τελευταίους αγώνες με τον νέο προπονητή και σίγουρα έχει επικίνδυνους παίκτες. Το νέο τους γήπεδο τους δίνει άλλη δυναμική, αλλά πιστεύω πως θα κερδίσουμε», κατέληξε.

Και οι Χουάντσο, Γκριγκόνις μαζί με τον Παναθηναϊκό ΑKTOR στην Γαλλία

Previous article

Αταμάν: «Δεν έχουμε εναλλακτικές στη θέση του Γκριγκόνις – Θα δοκιμάσει να μπει»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.