0

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν τη χαρά των γιορτών στο ΟΑΚΑ, στο “Christmas Castle”. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έφερε τα Χριστούγεννα στα πέριξ του ΟΑΚΑ, όχι μόνο στις gamedays, αλλά κάθε μέρα της εβδομάδας. Το “Christmas Castle” που δημιουργήθηκε στο ΟΑΚΑ έχει ανοίξει τις πύλες του εδώ και μια βδομάδα, από τις 7 Δεκεμβρίου, και θα συνεχίσει να προσφέρει αφορμές για παιχνίδι και χαμόγελο στους μικρούς φίλους των πρασίνων (και όχι μόνο) μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει άλλωστε η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR “ένα μαγικό χωριό γεμάτο φως, χρώματα και χαρά σας υποδέχεται στο Parking 5 του ΟΑΚΑ, δημιουργώντας έναν παραμυθένιο προορισμό για μικρούς και μεγάλους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μικροί και οι μεγάλοι φίλοι του Άγιου Βασίλη θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τα εργαστήρια και τα δωμάτια μυστηρίου και να ετοιμάσετε παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου!

Στο χωριό των αστεριών, θα δοκιμάσετε πολλές και διαφορετικές γεύσεις στα μαγαζιά εστίασης, θα παίξετε στο τεράστιο Christmas Castle Fun Park 10.000 τετραγωνικών μέτρων, θα παρακολουθήσετε και θα συμμετέχετε σε δεκάδες δωρεάν δράσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα στη σκηνή, αλλά και στους ονειρικούς χώρους του πάρκου!

Στο Christmas Castle Fun Park θα βρείτε μοναδικά extreme παιχνίδια όπως Top Spin, Boogie Woogie, τραμπολίνο, bungee jumping, το τρένο του Βόρειου Πόλου, το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Σπίτι του Τρόμου, roller coaster, συγκρουόμενα, πανοραμική ρόδα, carousel και πολλά ακόμη παιχνίδια για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης στην πιο μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή! Και το καλύτερο; Παγοδρόμιο πάνω από 400 τ.μ. για ατελείωτες βόλτες!

Για τους λάτρεις των αστέρων, θα υπάρχει ένα ξεχωριστό special corner με πολλές παναθηναϊκές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

Επισκεφτείτε το Christmas Castle καθημερινά από τις 14.00 έως τις 22.00, Σαββατοκύριακα και αργίες από τις 10.00 έως τις 22.00.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ:

Από τις 07/12 έως και τις 07/01 στο P5 του ΟΑΚΑ μπροστά από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ

ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Από τα ταμεία του Christmas Castle και από τη More.com

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

07/12 έως 19/12 14:00-22:00 τις καθημερινές και 10:00-22:00 Σάββατο και Κυριακές

Από 20/12 έως 07/01 10:00-22:00 όλες τις μέρες

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ (περιλαμβάνει δυο δωρεάν μάρκες για τα παιχνίδια του Christmas Castle Fun Park)

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις σελίδες σε Instagram και Facebook”.

 

Τα “χώνει” ξανά στην Κυβέρνηση ο Ολυμπιακός για τη….βία

Previous article

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.