0

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επανέφερε τον Γεντβάι στην βασική ενδεκάδα «μεταθέτοντας» τον Αράο στο «6» ενώ έδωσε φανέλα βασικού στο Χουάνκαρ, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι, αλλά και τον Μπερνάρντ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα με το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αφού άλλαξε μόλις τρεις ποδοσφαιριστές ενώ διατήρησε κάτω από τα δοκάρια τον Γιούρι Λοντίγκιν, που θα κάνει κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα το ευρωπαϊκό του… ντεμπούτο.

Στο κέντρο της άμυνας επέστρεψε ο Γεντβάι δίπλα στον Σένκεφελντ ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας ξεκινάει ο Χουάνκαρ μετά από δύο μήνες και το παιχνίδι με την Μακάμπι στην Χάιφα. Στο δεξί άκρο θα βρεθεί και πάλι ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Στο κέντρο ο Αράο επανήλθε στην θέση «6», μετά τα «καθήκοντα» στόπερ που είχε στο ματς με τους Κρητικούς. Μπροστά του θα βρεθεί ο θετικότατος στο περασμένο ματς Βιλένα ενώ στο «10» ο Μπερνάρντ πήρε την θέση του τραυματία Τζούρισιτς.

Στα πλευρά της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Παλάσιος και Αϊτόρ και στην κορυφή της θα βρεθεί ο Φώτης Ιωαννίδης.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Αράο, Βιλένα, Μπερνάρντ, Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης

Μήνυμα Παναθηναϊκού σε όσους πάνε στον αγώνα απόψε: «Η ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων ζημιώσουν την ομάδα»

Previous article

Χωρίς ΜΑΤ η “Λεωφόρος”: Δεν πηγαίνουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.