0

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 56-66 από την Άρκα Γκντίνια στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της φάσης των «32» του Eurocup γυναικών. Κακή εμφάνιση από τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη και δίκαιη ήττα από την πολωνική ομάδα.

Η αναμέτρηση:

Οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα άστοχες το ξεκίνημα του ματς, με το σκορ να παραμένει χαμηλά (2-0). Με τρίποντο της Τζόοντς, οι «πράσινες» προηγήθηκαν με 5-3 σ’ ένα ματς με πολύ χαμηλό ρυθμό. Ένα σερί έξι πόντων επέτρεψε στις φιλοξενούμενες να προσπεράσουν με 5-9, με την Ελένη Καπογιάννη να καλεί τάιμ άουτ. Το ξεκίνημα των «πρασίνων» ήταν απογοητευτικό, με την Άρκα Γκντίνια να ξεφεύγει με 9-17 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Η διαφορά ανέβηκε στους δώδεκα (9-21), με τις Αθηναίες να έχουν σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. Το σουτ μέσης απόστασης της Αλεξανδρή… ξεκόλλησε τον Παναθηναϊκό, με το πολωνικό προβάδισμα να πέφτει στους οκτώ (13-21). Νέο σερί πέντε πόντων από τις φιλοξενούμενες ανέβασε την διαφορά στους δεκατρείς πόντους (13-26). Το 15-28 ανάγκασε την Ελένη Καπογιάννη να καλέσει τάιμ άουτ, με τον Παναθηναϊκό να μην αποδίδει στο παρκέ. Η Σβίτκοβιτς σκόραρε και το «τριφύλλι» πλησίασε στους οκτώ (20-28), με την αντίπαλη πλευρά να καλεί τάιμ άουτ. Το δεύτερο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το «τριφύλλι» να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 21-28.

Οι «πράσινες» ξεκίνησαν δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο και κατάφεραν να μειώσουν στους πέντε (31-36). Το καλάθι της Τζόουνς διαμόρφωσε το 37-44, με την πολωνική ομάδα να είναι σταθερά μπροστά στο σκορ. Η Άρκα Γκντίνια συνέχισε να προηγείται στο ματς, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να πλησιάσει. Η τρίτη περίοδος έκλεισε με τις «πράσινες» να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 41-48.

Το καλάθι της Άλειν έριξε την διαφορά στους επτά (45-52), με τον Παναθηναϊκό να τα δίνει όλα για την ανατροπή. Οι φιλοξενούμενες διατήρησαν το προβάδισμα στους εννέα πόντους (47-56), με το «τριφύλλι» να μην μπορεί να πλησιάσει. Εν τέλει, τα «φίνα κορίτσια» γνώρισαν την ήττα (56-66) από την Άρκα Γκντίνια, με τις ελπίδες πρόκρισης να μειώνονται κατακόρυφα.

Τα δεκάλεπτα: 9-17, 21-28, 41-48, 56-66

 

Χωρίς ΜΑΤ η “Λεωφόρος”: Δεν πηγαίνουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Previous article

Φοβερό coreo από τους φίλους του Παναθηναϊκού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.