0

Το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη δεν ήταν αρκετό για να δώσει στον Παναθηναϊκό την πρόκριση στα playoffs του Conference League, με τον επιθετικό των πράσινων να τονίζει ότι πρέπει να βελτιωθούν σε πολλούς τομείς.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε την Ευρώπη, με τη Μακάμπι Χάιφα να παίρνει τη νίκη στη Λεωφόρο με 2-1 και μαζί την πρόκριση στα playoffs του Conference League.

Ο Φώτης Ιωαννίδης που πέτυχε το μοναδικό τέρμα των πράσινων δήλωσε μετά το φινάλε του αγώνα ότι το “τριφύλλι” δυσκολεύεται να βρει δίχτυα, αλλά δέχεται πολύ εύκολα γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Η προσπάθεια δεν μετράει όταν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που πρέπει, ό,τι κι αν λέμε, κι ότι τρέξαμε κι ότι παλέψαμε το γνωρίζουμε, αλλά δεν είναι κάτι που μετράει Το σκορ μετράει. Ηττηθήκαμε.

Μοχθούμε πάρα πολύ να βάλουμε κάποιο γκολ και νομίζω ότι τρώμε γενικά πολύ εύκολα γκολ. Πάλι στο 1ο ημίχρονο πέρασαν πρώτη φορά τη σέντρα και δεχθήκαμε γκολ. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Το γνωρίζουμε αυτό. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν αρκούσε και το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό”.

 

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα 1-2: Οδυνηρός αποκλεισμός από την Ευρώπη!

Previous article

Αϊτόρ: «Είμαι συντετριμμένος»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.