0

Ο Παναθηναϊκός “μένει” τελικά Ελλάδα, για να ρίξει το βάρος στη Stoiximan Super League, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ωστόσο το θέμα που έχει προκύψει έχει να κάνει με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και το συμβόλαιο του αλλά και τον Γιούρι Λοντίγκιν.

Ειδικά από τη στιγμή που πολλά ακούγονται και… παίζουν για τον πολύπειρο τερματοφύλακας, με φήμες να εμπλέκουν στο «κυνήγι» του και άλλες ελληνικές ομάδες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ιταλός τερματοφύλακας είναι… κολόνα στο αγωνιστικό οικοδόμημα του Παναθηναϊκού τόσο την περασμένη σεζόν αλλά και φέτος.

Κανείς δεν αμφιβάλλει πως όντας εκτός του Top10 των συμβολαίων (σ.σ.: μόλις 350.000 ευρώ) έχει κάθε δικαίωμα να θεωρεί τον εαυτό του θιγμένο!

Όχι όμως απαραίτητα σε βαθμό που να αξιώνει τριπλασιασμό των αποδοχών του στα 31 του, κάτι που θα τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο ρόστερ.

Μάλιστα μιλάμε για μία αξίωση που «ενόχλησε» μέχρι και τον διοικητικό ηγέτη των «πράσινων», Γιάννη Αλαφούζο, κάτι που δεν ξέρουμε τι αποτέλεσμα θα έχει.

Στα τελευταία παιχνίδι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι φαίνεται αρκετά διαφορετικός. Κάνει εύκολα λάθη, τα οποία μάλιστα έχουν κοστίσει αφού ο Παναθηναϊκός έχει γνωρίσει… σκληρές ήττες.

Έτσι η ασυλία του και τα γάντια του βασικού τερματοφύλακας, απειλείται ξεκάθαρα από τον Γιούρι Λοντίγκιν, που πρόσφατα ανανέωσε κιόλας.

Ωστόσο η επιλογή από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να του δώσει τα «γάντια» βασικού με την Χάιφα δεν του βγήκε! Τώρα;

Με «διπλό» Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο στην κορυφή, το Top-10 της 14ης αγωνιστικής της Euroleague! (Vid)

Previous article

Ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει πλέον απόλυτη ασυλία…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.