0

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0) στο Δημοτικό Φιλικών στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών.

Οι «πράσινες» ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δε μπόρεσαν να εξαργυρώσουν την καλή εμφάνιση με νίκη. Αξίζει να αναφερθεί η όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Συλλόγου σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Στο πρώτο μισό ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή στο παιχνίδι και αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί. Υπήρξε ένας τραυματισμός της Ντομόντ που την οδήγησε στο να αποχωρήσει από τον αγώνα. Ο ΠΑΟ κράτησε ανέπαφη την εστία του αλλά δε μπόρεσε να πετύχει γκολ και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο (0-0).

Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με το «τριφύλλι» να ψάχνει διαρκώς το γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε τελικά 0-0.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Είχαμε καλή εικόνα και ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δεν απειληθήκαμε. Το αποτέλεσμα μας αδικεί αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κρατήσαμε το μηδέν αλλά θέλαμε το γκολ. Σκοπός ήταν η νίκη. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αλλά κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Η «αυτοθυσία» του Super Μάριους σημαίνει πολλά!

Previous article

Το πήραν απόφαση οι Γερμανοί ότι δεν φεύγει τώρα ο Ιωαννίδης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.