0

Το καλοκαίρι θα κριθεί το μέλλον του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Παπαδημητρίου ξεκινά έρευνα για τον επόμενο για κάθε ενδεχόμενο, σύμφωνα με άρθρο της sportime.

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και θα συνεχίσει μόνο με μία προϋπόθεση. Αυτή δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αν δεν το καταφέρει, μοιάζει δεδομένο πως το «τριφύλλι» θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει πάρει μια απόσταση από τον προπονητή, θέλοντας να είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα, αν αυτό κριθεί απαραίτητο έχει αρχίσει ένα πρώτο ξεσκόνισμα. Μάλιστα, μοιάζει να έχει πέσει… σύρμα στην πιάτσα των ατζέντηδων. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει δεχθεί αρκετές κρούσεις με ορίζοντα το ερχόμενο καλοκαίρι.
Κάποιες περιπτώσεις θυμίζουν… Γιοβάνοβιτς, προπονητές δηλαδή με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και κάποιες άλλες όχι.

Ξένος προπονητής είναι η επιθυμία του τεχνικού του Παπαδημητρίου και προς τα εκεί θα πάει το πράγμα. Μάλιστα, αν έπρεπε να αποφασίσει σήμερα, ένας Γάλλος και ένας Ισπανός θα ήταν οι βασικοί υποψήφιοι. Είπαμε όμως. Η συζήτη ση είναι προαιρετική.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ξεχνά πως ο Σέρβος τεχνικός νοικοκύρεψε την ομάδα του, αλλά οι φωνές πια πως για το βήμα παραπάνω χρειάζεται κάτι άλλο έχουν πληθύνει γύρω του. Εξάλλου. Από το καλοκαίρι με την πρόσληψη Παπαδημητρίου έδειξε πως θέλει να πάει τον Παναθηναϊκό σε ένα διαφορετικό πλαίσιο λειτουργικά. Το πλάνο, εξαρχής, άλλωστε ήταν τριετές στο μυαλό και των δύο ανδρών. Κι αν το σκεφτεί κανείς παγερά, με πρωτάθλημα το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς θα είναι σούπερ πετυχημένοι.

Κύπελλο την πρώτη σεζόν, πρωταθλητισμός τη δεύτερη γεγονός που του επέτρεψε να βρεθεί σε ευρωπαϊκό όμιλο, άρα με πρωτάθλημα την 3η αγωνιστική περίοδο, ο Γιοβάνοβιτς θα είναι ακούνητος. Σε διαφορετική περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα πάει γι΄ άλλα…

Ανάλυση: Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι στα copy-paste γκολ, το πνευματικό έλλειμμα και τα μόνιμα ατομικά λάθη

Previous article

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης του αγώνα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.