0

Ο Αλαφούζος πρωτοστάτησε για να έρθει η παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Stoiximan Super League, αλλά διστάζει να βγει μπροστά.

Ποιος θα είναι επόμενος πρόεδρος της Stoiximan Super League; Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε την πρωτοβουλία για την πρόταση μομφής προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός το πήρε απόφαση από μόνος του και θέλησε να παραιτηθεί, αλλά το μεγάλο ερώτημά είναι το ποιος θα πάρει τη θέση του; Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν «ψήνεται»…

Ας δούμε όμως την υπόθεση από την αρχή. Η παραίτηση του Μαρινάκη πέρασε. Ο τελευταίος, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Αυτό δεν ήρθε τυχαία, αφού είχε γίνει η γνωστή πρόταση μομφής από τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Και τώρα πάμε στο παρασύνθημα. Ποιος θα τον διαδεχθεί στην Λίγκα. Η Κοξένογλου απλά κρατάει… ζεστή την καρέκλα για τον επόμενο. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιος ενδιαφερόμενος.

Ο Γκαγκάτσης που θα ήταν κοινής αποδοχής, περιμένει να αδειάσει η καρέκλα του προέδρου στην ΕΠΟ οπότε δεν ενδιαφέρεται να κάτσει στη θέση. Ο Πουρσανίδης που ακούστηκε και μάλιστα άμεσα μετά τη φυγή του Βαγγέλη Μαρινάκη, διαψεύδεται.

Ο Αλαφούζος που ήταν και ο μπροστάρης στην πρόταση μομφής κατά του Μαρινάκη, δεν το έχει αποφασίσει. Αν και ήταν μια επιλογή που επίσης θα περνούσε… αέρας από τους υπόλοιπους.

Ο Δήμαρχος Πανουργιάς που επίσης δέχθηκε κρούση για να διαδεχθεί τον Μαρινάκη, αρνήθηκε. Το ίδιο και ο Θόδωρος Καρυπίδης που δεν θέλει να μπει στο τριπάκι με τη Stoiximan Super League.

Δεν μένουν και πολλοί. Στο τέλος μην απορήσετε αν εμφανιστεί ως μοναδικός υποψήφιος ο Πρίτσας της Κηφισιάς. Ο οποίος έχει καλές σχέσεις και με Παναθηναϊκό και με ΑΕΚ και με…. Ολυμπιακό!

Κάκωση Χουάνκαρ και Βαγιαννίδης

Previous article

Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό θα κατέβει η Αρμάνι Μιλάνο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.