0

Ο Παναθηναϊκός διάγει τις χειρότερες αγωνιστικά ημέρες της διετίας και η σχέση με τον Γιοβάνοβιτς δοκιμάζεται

Ο Παναθηναϊκός μέσα σε 4 ημέρες γκρέμισε, σχεδόν, ότι έχτιζε τα τελευταία χρόνια. Όχι ο λόγος δε γίνεται για το αγωνιστικά και μόνο αποτέλεσμα. Με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο υπήρχε μια σχετική ηρεμία, αισιοδοξία για την επόμενη μέρα. Πως η ομάδα είναι σε εξελικτική διαδικασία και θα γίνεται χρόνο με τον χρόνο καλύτερη. Κατέκτησε το Κύπελλο, ήταν πρώτη πέρυσι στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος αν και το έχασε στο τέλος από την ΑΕΚ.

Φέτος όλοι θεωρούσαν πως και με την ευρωπαϊκή παρουσία θα γινόταν το βήμα παραπάνω. Ήττα στη Λεωφόρο από τη Μακάμπι Χάιφα, ήττα στο Περιστέρι αν και προηγήθηκε.

Το οικοδόμημα ταράσσεται. Η εμπιστοσύνη ταράσσεται. Αυτό είναι ότι χειρότερο για αυτό που κάνει τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια να επιστρέψει στους τίτλους.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε κι άλλες κακές ημέρες στη δουλειά, η ομάδα το ίδιο. Αλλά πλέον το πρόβλημα δείχνει να είναι βαθύτερο. Με τους τερματοφύλακες να κάνουν το ένα παιδικό λάθος μετά το άλλο, την άμυνα να είναι πλέον κλαταρισμένη με τα προβλήματα στα στόπερ, τους χαφ να μη δημιουργούν έχει μείνει ένας Ιωαννίδης και ένας Μαντσίνι.

Οι ματιές το καλοκαίρι πάνε παντού. Το ζήτημα είναι πως ο Γιοβάνοβιτς καλείται να ξεπεράσει το μεγαλύτερο τεστ στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Για να βγει πιο δυνατή η ομάδα….

 

«Γλέντι» στο Twitter με το μαλλί του Μπρινιόλι (Pics)

Previous article

Το πραγματικό πρόβλημα με τον Μπρινιόλι δεν είναι το συμβόλαιό του

Next article

You may also like