0

Οι μισοί τα χώνουν στον Μπρινιόλι και οι άλλοι μισοί σε Γιοβάνοβιτς και Αλαφούζο. Άπαντες ξεχνούν ότι ο μήνας έχει 20 και κανένα πρωτάθλημα δεν κρίνεται τα Χριστούγεννα.

Γράφει ο Γιώργος Σηφάκης

Η μοναδική αγωνιστική αποτυχία του φετινού Παναθηναϊκού είναι ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και κυρίως η ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα. Κατά τα άλλα η ομάδα κυνηγάει στα ίσα πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το πούμε μία ακόμα. Ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να μείνει στο Τριφύλλι για πάρα πολλά χρόνια και να στηριχθεί με ποιοτικές μεταγραφές. Τουλάχιστον να κριθεί αυστηρά το καλοκαίρι και όχι τώρα που στην Ελλάδα είναι όλα ανοικτά.

Για μένα η μεγαλύτερη αποτυχία του φετινού Παναθηναϊκού -και αυτό συμπεριλαμβάνει και Γιοβάνοβιτς, Αλαφούζο για διαφορετικούς λόγους, είναι η ενίσχυση της ομάδας με μη ποιοτικούς παίκτες και συνολικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού… Ηγέτης στην άμυνα δεν υπάρχει. Στο κέντρο αντί για τον 24χρονο Λινγκρ πήραν τον αργό και μάλλον, να μόνιμα εκτός φόρμας Βιλένα.

Ούτε στο κέντρο υπάρχει ηγέτης, αφού ο Αράο που είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής έχει μπερδευτεί με το να παίζει μία στο κέντρο της άμυνας και μία στα χαφ. Μα το πιο μεγάλο λάθος όμως είναι παραμονή του Σπόραρ… Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση τον Ιανουάριο, καλύτερες μεταγραφικές επιλογές και πίστη στον Γιοβάνοβιτς.

Η βαθμολογία της Euroleague: Πάτησε εξάδα ο Παναθηναϊκός AKTOR

Previous article

Αποθέωση για Αταμάν και παίκτες στο ξενοδοχείο της πράσινης αποστολής (vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.