0

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είχε υπομονή στο παιχνίδι με το Βόλο, αποθέωσε τον Γερεμέγεφ, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου από τα γήπεδα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 εκτός έδρας του Βόλου και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο κόουτς των πρασινων τόνισε ότι η ομάδα του είχε υπομονή, αποθέωσε τον Γερεμέγεφ, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου από τα γήπεδα.

Αρχική μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV είπε: “Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ο Βόλος στα τελευταία ματς έχει πάρει καλά αποτελέσματα, με καλές ομάδες και σε δύσκολες έδρες. Χρειαζόταν να έχουμε αρκετή υπομονή, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις συνθήκες. Με την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα γίνεται πιο δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να βρουν έξτρα κίνητρο για να μπορούν να παίξουν.

Ήμασταν ψύχραιμοι και όταν τα πράγματα δεν ήταν καλά για εμάς μέσα στο παιχνίδι. Η σοβαρότητα και η συνέπεια μας έδωσαν την ευκαιρία να πετύχουμε το γκολ και μετά τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για εμάς”.

Για το πόσο δύσκολο ήταν για τον Γερεμέγεφ να μπει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν είχε χρόνο συμμετοχής και να δείχνει αυτό το πρόσωπο: “Δεν είναι εύκολο ειδικά για τους παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, προσπαθούμε να δίνουμε ευκαιρίες στους παίκτες. Είχαμε παίκτες που και στα ευρωπαϊκά ματς δεν ήταν δηλωμένοι.

Ο Άλεξ είναι ένα παιδί το οποίο δουλεύει σκληρά, περίμενε την ευκαιρία του. Όποτε ήταν μέσα στο παιχνίδι μας είχε δώσει πράγματα, όπως έκανε και σήμερα. Με την είσοδό του και την ικανότητά του να εκτελεί κάποιες φάσεις μας βοήθησε πάρα πολύ να νικήσουμε στο σημερινό παιχνίδι”.

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-3: Βρήκε το γιατρικό ο “φονιάς” Γερεμέγεφ

Previous article

Κριτική παικτών Παναθηναϊκού: Έβγαλαν εγωισμό με «killer» Γερεμέγεφ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.