0

Τρομερή επίδοση από τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος σε 61 λεπτά συνολικά με τον Παναθηναϊκό έχει βρει δίχτυα τέσσερις φορές!

On fire είναι ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, με τον Σουηδό στράικερ να σκοράρει με το που μπαίνει σε κάθε ματς του Παναθηναϊκού. Συνολικά ο 30χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί μόλις 61 λεπτά τη φετινή σεζόν με το Τριφύλλι, με το ματς κόντρα στον Βόλο να είναι το τρίτο του, ωστόσο έχει καταφέρει να πιάσει επίδοση-ρεκόρ, καθώς έχει σκοράρει συνολικά τέσσερα τέρματα!

Η αρχή έγινε με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου ο Γερεμέγεφ βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις, ισοφαρίζοντας για τον Παναθηναϊκό σε 2-2 στο 96ο λεπτό για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σκοράροντας το πρώτο κρίσιμο τέρμα για την ομάδα του.

Mία εβδομάδα αργότερα (8/10) για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Σουηδός μπήκε ξανά στα τελευταία λεπτά ως αλλαγή και στο 92′ σκόραρε. Ωστόσο, αυτή τη φορά το ματς είχε ήδη κριθεί, με τον Γερεμέγεφ να ανεβάζει απλά τον δείκτη του σκορ στο 5-0 για τους «πράσινους» κόντρα στον Ατρόμητο.

Από εκεί και μετά ο Γερεμέγεφ δεν αγωνίστηκε ξανά σε κάποιο ματς του Παναθηναϊκού, μέχρι σήμερα και την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να βάλει τον 30χρονο στο ματς στο 62ο λεπτό αντί του Αντράζ Σπόραρ που επίσης ήταν στον πάγκο, με τον Σουηδό να τον δικαιώνει κατευθείαν, καθώς στο 64′ άνοιξε το σκορ, σκοράροντας ξανά ενα καθοριστικό γκολ για τους το Τριφύλλι.

Οκτώ λεπτά αργότερα (72′) ο Γερεμέγεφ σκόραρε ξανά με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι, έχοντας πάντως και τη βοήθεια της τύχης καθώς η μπάλα κόντραρε, φτάνοντας έτσι τα τέσσερα τέρματα με το Τριφύλλι σε μόλις τρεις αναμετρήσεις και 61 λεπτά!

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Γιαννακόπουλου στο buzzer beater του Γκριγκόνις (Vid)

Previous article

Ο Παναθηναϊκός του Σλούκα, του Αταμάν, του Ναν και του Γκριγκόνις κερδίζει και τη διαιτησία!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.