0

Η υπόθεση του Ιταλού πορτιέρο είναι το πιο καυτό ζήτημα που έχουν να επιλύσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αυτό το διάστημα.

Μπορεί ο Μπρινιόλι να περνάει ένα πολύ κακό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για δύο και πλέον χρόνια είναι από τους σημαντικότερους πυλώνες του Τριφυλλιού, πιθανότατα και ο MVP της ομάδας, ενώ κατά γενική ομολογία πρόκειται για τον κορυφαίο τερματοφύλακα στην Ελλάδα.

Το συμβόλαιο του 32χρονου γκολκίπερ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν κι όπως έχουμε αναφέρει ήδη, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας τους παραμένουν σε εκκρεμότητα, με τις πρώτες επαφές να δείχνουν μία απόσταση. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός προσέφερε αρχικά περί τις 750 χιλ. ευρώ στον Μπρινιόλι, ήτοι υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του, ενώ ο ίδιος αξίωνε 1 εκατ. ευρώ ετησίως για να ανανεώσει.

Στο Περιστέρι, την Κυριακή, ο Ιταλός πορτιέρο ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό, καθώς ένα τραγικό πρώτο λάθος του έφερε την ισοφάριση των γηπεδούχων και μία κάκιστη έξοδός του, έδωσε την ευκαιρία στον Ατρόμητο να πετύχει το τρίτο του γκολ και τελικά να υποχρεώσει το Τριφύλλι στην τρίτη φετινή ήττα του.

Όπως είναι λογικό, ο Μπρινιόλι βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το παιχνίδι και σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν επαφή μαζί του, τονίζοντάς του ότι έχει όλη τη στήριξη της ομάδας, σε μία προσπάθεια να τον… μπουστάρουν, αντιλαμβανόμενοι την άσχημη περίοδο που διανύει ο παίκτης.

Παράλληλα όμως από την πλευρά του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τον έμπειρο τερματοφύλακα να δώσει και μία απάντηση όσο το δυνατόν νωρίτερα στην πρόταση που του έχει γίνει. Στο Τριφύλλι δεν θέλουν να σέρνεται άλλο το θέμα και επιθυμούν με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, να έχει κλείσει το συγκεκριμένο κεφάλαιο.

Ποια ήταν η αντίδραση του παίκτη; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπρινιόλι δεσμεύτηκε ότι θα δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση που του έχει γίνει μέχρι το τέλος του έτους. Αυτό σημαίνει ότι εντός του προσεχούς δεκαήμερου θα έχει τελειώσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το ζήτημα του Ιταλού.

«Τρελάθηκε» ο Χεζόνια με το διπλό του Παναθηναϊκού!

Previous article

Γιαννακόπουλος: «Αγαπητή Ευρωλίγκα, αν δεν το έβαζε ο Γκριγκόνις θα μας… κλέβατε για πέμπτη φορά φέτος»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.