0

Οι Πράσινοι έβγαλαν αντίδραση στο Πανθεσσαλικό και πανηγύρισαν μία εμφατική νίκη με 3-0 επί του Βόλου, που τους επανέφερε προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα και το “Γεώργιος Καλαφάτης”, αντιπροσωπεία της Θύρας 13 βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και μίλησε σε απόλυτα ήρεμο ύφος με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές.

Οι οργανωμένοι φίλοι του Τριφυλλιού αφενός εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, αφετέρου όμως στήριξαν απόλυτα τόσο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και τους παίκτες, ζητώντας παράλληλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους ο κόουτς των Πρασίνων, αλλά και ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, ο Φώτης Ιωαννίδης ευχαρίστησαν για τη στήριξή τους και ξεκαθάρισαν πως θα δώσουν άπαντες το 100% για την επίτευξη όλων των στόχων της ομάδας.

«Όλη η γη»: Το αποκλειστικό βίντεο με τον Σλούκα σε ρόλο μαέστρου! (Vid)

Previous article

«Τρελάθηκε» ο Χεζόνια με το διπλό του Παναθηναϊκού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.