0

Ο εντυπωσιακός Σουηδός φορ που έδωσε τη λύση στο Πανθεσσαλικό και η ανάγκη να μπει στην εξίσωση των επιθετικών.

Γκολ με τον ΠΑΟΚ, buzzer beater που έσωσε τον Παναθηναϊκό από την ήττα. Δύο γκολ με τον Βόλο, καθόρισε με τη συνολική του απόδοση το διπλό της Τετάρτης στο Πανθεσσαλικό. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, περί ου ο λόγος, είναι ο παίκτης που ήθελε αυτή τη στιγμή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να σπρώξει το κάρο από τη λάσπη.

Τέσσερα γκολ (μαζί με αυτό στο 5-0 επί του Ατρόμητου) σε λίγο παραπάνω από 70 αγωνιστικά λεπτά έχει πετύχει την τρέχουσα σεζόν ο Σουηδός φορ. Σε απλά μαθηματικά έχει 1 γκολ ανά σχεδόν 18 λεπτά. Τρομερές επιδόσεις για έναν ποδοσφαιριστή που δεν «χωράει» στην ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς, είναι μονίμως στον πάγκο και έχει αγωνιστεί ελάχιστα.

Το επίσης τρομερό είναι πως βρίσκεται μόλις τρία γκολ πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έχει πετύχει 7 τέρματα, αλλά τα τέσσερα είναι με πέναλτι, σε αντίθεση με τον 30χρονο επιθετικό που δεν έχει σκοράρει από την άσπρη βούλα.

Για να μη πούμε πως σε σύγκριση με τον Σπόραρ ο Γερεμέγεφ έχει καλύτερους αριθμούς. Τέσσερα γκολ έχει πετύχει ο Σλοβένος επιθετικός, δύο με πέναλτι. Τέσσερα και ο Σουηδός, κανένα με πέναλτι.

Κι αν το γκολ που σημείωσε στη Λεωφόρο επί του ΠΑΟΚ δεν ήταν αρκετό για να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να ανέβει στην… ιεραρχία των επιθετικών, πλέον μετά την απόδοσή του στο Πανθεσσαλικό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει καμία δικαιολογία. Είναι επιτακτική ανάγκη να τον βάλει στην εξίσωση των επιθετικών και να του δώσει τις ευκαιρίες που αξίζει.

Σημαντικό και κρατήστε το για το τέλος: Η συνύπαρξη Ιωαννίδη-Γερεμέγεφ στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Βόλο έδωσε πολλά περισσότερα από τη συνύπαρξη Ιωαννίδη-Σπόραρ. Εδειξαν να ταιριάζουν περισσότερα και να λειτουργούν όπως πρέπει να λειτουργούν δύο φορ όταν βρίσκονται στην ίδια ενδεκάδα. Μέσα στο κουτί ο Σουηδός, από πίσω του ο Ιωαννίδης. Εικόνα από το μέλλον; Θα δείξει.

Τι ισχύει για Ιωαννίδη και με τα μεταγραφικά σενάρια από Γερμανία

Previous article

Κρούσεις από Βραζιλία, ΗΠΑ, Μεξικό και Τουρκία για Μπερνάρ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.