0

Ο Αντραζ Σπόραρ ήρθε για να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, δεν την κάνει και πλέον είναι σε καθεστώς αμφισβήτησης στο εσωτερικό της ομάδας.

Δεν περνάει καθόλου καλές μέρες ο Άντραζ Σπόραρ στον Παναθηναϊκό. Εκτός από τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα, την οποία έχει χάσει από τον Φώτη Ιωαννίδη, μοιάζει να χάνει και άλλο έδαφος. Από τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ

Καλοκαίρι του 2022. Ο Παναθηναϊκός μόλις έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, αποτινάσσοντας το «λουζεριλίκι» της τελευταίας 8ετίας από πάνω του. Και συνάμα σε εκείνο το meeting του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κρίθηκε αναγκαίο το πλάνο του πρωταθλητισμού!

Η απόκτηση ενός 9αριου που θα έκανε την διαφορά κάτι παραπάνω από επιτακτική. Εξάλλου, στο «τριφύλλι» δεν είχε ανθίσει ένα σέντερ φορ από την εποχή που αποχώρησε ο Μάρκους Μπεργκ! Έγιναν πολλά τότε. Έπεσαν και αρκετά «άκυρα». Τελικά ο Αντραζ Σπόραρ ακριβοπληρώθηκε και έδωσε τα χέρια με τους «πράσινους».  Με 3,5 μύρια transfer fee στην Σπόρτινγκ και 7ψηφιο νούμερο για τον ίδιο σε ετήσια βάση που τον καθιστά ένα από τα Top5 συμβόλαια στον Παναθηναϊκό.

Πρώτη σεζόν παραγωγική: 37 ματς/14 γκολ/6 ασίστ! Ο Παναθηναϊκός «χάνει» την κούπα στο νήμα. Φέτος, 23 ματς/8 γκολ/3 ασίστ μέχρι νεοτέρας, αλλά… Πολλά «αλλά». Και πλέον σε προπονητικό επίπεδο.

Το χαμένο άχαστο τετ α τετ με την Μπράγκα που ευτυχώς δεν στοίχισε στο club. Η ραγδαία ανταγωνιστικότητα του Ιωαννίδη που τον έχει μετατρέψει σε Νο2 στην ιεραρχία. Η απουσία αντίδρασης στα παιχνίδια που μπήκε αλλαγή (σ.σ.; Αρης και Ατρόμητος αντίστοιχα). Η «γλώσσα σώματος» στις προπονήσεις και πλέον ο… Γερεμέγεφ.

Ο τζόκερ του Βόλου έρχεται για να δημιουργήσει ανισορροπία σε ιεραρχία και επόμενη μέρα στην σχέση του Παναθηναϊκού με τον Σποράρ. Η ανταποδοτικότητα δεν είναι αμφίδρομη. Η σχέση εμπιστοσύνης έχει εξαλει- φθεί. Τόσο με τον προπονητή που αποτέλεσε επιλογή του, όσο και με την εξέδρα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να διατηρεί έναν σέντερ φορ με 1,2 καθαρές αποδοχές και να μην μπαίνει ούτε αλλαγή, μήτε όμως θέλει να έχει χασούρα των 3,5 μυρίων που έδωσε στην Σπόρτινγκ. Ο παίκτης φυσικά και δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό για να αποτελεί δέκτη των εξελίξεων. Η πιο δύσκολη εξίσωση του Ιανουαρίου έχει ονοματεπώνυμο: Αντραζ Σπόραρ!

 

Η τελική πρόταση στον Μπρινιόλι

Previous article

Το είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Κέντρικ Ναν…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.