0

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανήμερα των Χριστουγέννων έπαιξε με τη φωτιά και τώρα θα φανεί αν αυτό το έκανε μόνος του ή και πάλι τα οικονομικά συμφέροντα και η πολιτική τον οδήγησαν σε μία απόφαση μεγαλύτερη από το μπόι του!

Αυτό το ερώτημα που βασανίζει τον απλό κόσμο του Παναθηναϊκού θα το απαντήσουν ο χρόνος και φυσικά τα αποτελέσματα πάνω στο χορτάρι. Κακά τα ψέματα, όλα θα κριθούν το καλοκαίρι.

Αν ο Παναθηναϊκός με την επιλογή Τερίμ πάρει το πρωτάθλημα, ο Αλαφούζος θα βγει… άβρεχτος. Διαφορετικά, οι Πράσινοι θα κάνουν άλλα δέκα χρόνια να ξανασηκώσουν κεφάλι.

Οι φήμες για τον ρόλο του Μητσοτάκη, του Ατζούν και του Ερντογάν θα πάρουν τέτοιες διαστάσεις που δεν θα θέλαμε ούτε ψύλλος στον κόρφο του Αλαφούζου να είμαστε.

Ο κόσμος από την Τρίτη το πρωί πίνει… φαρμάκι, γιατί η αγαπημένη του ομάδα μπαίνει σε δύσβατα μονοπάτια, από τη στιγμή που ο πρόεδρός της πήρε μία εντελώς λάθος ποδοσφαιρικά και ηθικά απόφαση να απομακρύνει τον Γιοβάνοβιτς, δείχνοντας αγνωμοσύνη σε όσα πέτυχε στα 2,5 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας εντός κι εκτός τεσσάρων γραμμών…

Όσο για τον Φατίχ Τερίμ που αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη μέρα, με το “καλημέρα” έχει χάντικαπ εις βάρος του. Κανένας δεν αμφιβάλει για την αξία του και το πολύ μεγάλο όνομα που έχει φτιάξει. Όμως, ήδη έχει το βάρος του “πρέπει” της άμεσης επιτυχίας, χωρίς πίστωση χρόνου και περίοδο χάριτος.

Τουρκικό ΜΜΕ συνδέει τον Κουρμπέλη με το τριφύλλι

Previous article

Ποιος θα είναι ο ρόλος του Παπαδημητρίου με τον Φατίχ Τερίμ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.