0

Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του στην υπόθεση Μπακασέτα με τους «πράσινους» βάσει των όσων αναφέρουν τουρκικά και γαλλικά ΜΜΕ να έχουν σκληρό ανταγωνισμό από άλλες ομάδες που μπορούν να ανεβάσουν το κόστος της μεταγραφής.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες στη γείτονα, η Μπεσίκτας φέρεται να έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας που είναι, πλέον, δεδομένο ότι δεν θέλει να μείνει στην Τραπεζούντα και ψάχνεται για αποχώρηση. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, η Μπεσίκτας επισημοποίησε το ενδιαφέρον της και είναι διατεθειμένοι να προτείνουν εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα.

Ο «Μπάκα», όμως, φαίνεται να απασχολεί και τη Μαρσέιγ!

Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «lephoceen», η Μαρσέιγ πάει για τρεις μεταγραφές τον χειμώνα, μία εκ των οποίων είναι στα χαφ και ο Μπακασέτας είναι στη λίστα των Μασσαλών και οι Γάλλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Έλληνα άσου λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Γιαννακόπουλος σε Νίνο: «Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα. Θα είναι παράνοια (το ΟΑΚΑ)»

Previous article

Εκτόξευση του Παναθηναϊκού στο Instagram: 100.000 followers σε τρεις ημέρες λόγω Τερίμ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.