0

Στο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας επισημαίνεται ότι ο Μπακασέτας απέρριψε όλες τις προτάσις ανανέωσης που του κατατέθηκαν από πλευράς των «μπορντομαβιλέρ», τονίζεται ότι οι προσπάθειες του Ερτουγρούλ Ντογάν έχουν επανειλημμένα αποτύχει, ενώ υπογραμμίζεται ότι είναι πολύ ενοχλημένος από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και ο προπονητής της άλλοτε πρωταθλήτριας Τουρκίας, Αμπντουλάχ Αβτζί.

Έτσι εν συνεχεία στο δημοσίευμα τονίζεται πως «είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Μπακασέτας θα κάνει διαφορετική επιλογή μετά τη λήξη του συμβολαίου του», όπερ σημαίνει ότι θα αποχωρήσει από την Τραπεζούντα, με τη διοίκηση της Τράμπζονσπορ, ωστόσο, να θέλει να επιλύσει εδώ και τώρα το θέμα. Προφανώς το κάνει αυτό για να αποκομίσει κάποιο αντίτιμο και να μην χάσει τον παίκτη το προσεχές καλοκαίρι χωρίς να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της.

Trabzonsporda Anastasios Bakasetas için kritik gün Geleceği belli oluyor...

Έτσι καταλήγοντας στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι «η Τράμπζον θα έχει την τελική συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη για να κριθούν τα πάντα».

Την ίδια στιγμή ο δημοσιογράφος, Χακάν Γιόλογλου ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter πως «ο Παναθηναϊκός επιμένει για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα» επισημαίνοντας πως «Μπεσίκτας-Τράμπζονσπορ συζήτησαν για τη μεγάλη ανταλλαγή Ροσιέ-Μπακασέτα».

 

Πήγε στο Κορωπί ο Αλαφούζος – Τετ α τετ με Τερίμ

Previous article

“The OAKA experience”: Όσα φαντασμαγορικά έγιναν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.