0

Σύμφωνα με νέο τουρκικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει άλλη μία περίπτωση πρώην παίκτη του Φατίχ Τερίμ από το τουρκικό πρωτάθλημα, αυτή του Ολιμπιού Μορουτσάν.

Η «Fanatik» σε σημερινό της ρεπορτάζ αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ολιμπιού Μορουτσάν της Άνκαρακουτσου και είναι μάλιστα έτοιμος να… χτυπήσει και την πόρτα της τουρκικής ομάδας. Όπως και αρκετές από τις περιπτώσεις που έχουν ήδη συνδεθεί με τους «πράσινους», σαν αυτή του Μαρκάο, ο 24χρονος Ρουμάνος εξτρέμ υπήρξε παίκτης του Φατίχ Τερίμ στην τελευταία του θητεία στην Γαλατάσαραϊ.

Οι δύο τους συνυπήρξαν στην «τσιμ μπομ για ενάμιση χρόνο. Ο 70χρονος τεχνικός έδωσε εντολή να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι του 2021 κι έτσι κι έγινε με την τουρκική ομάδα να πληρώνει 4,1 εκατ. ευρώ στην FCSB προκειμένου να τον κάνει δικό της. Πέρασε εκεί την πρώτη του σεζόν και την επόμενη δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στην Πίσα. Το καλοκαίρι του 2023 που επέστρεψε από τον δανεισμό του αυτόν (ο Τερίμ είχε ήδη αποχωρήσει έξι μήνες νωρίτερα) πωλήθηκε στην Άνκαραγκουτσου αντί 3 εκατ. ευρώ.

Με τον Φατίχ Τερίμ έπαιξε 23 παιχνίδια στην Γαλατάσαραϊ σκοράροντας τρία τέρματα και δίνοντας τέσσερις ασίστ. Φέτος, με την ομάδα της Άγκυρας, όπου είναι συμπαίκτης με τους Μακέντα, Χατζηγιοβάνη και Κίτσιου, έχει πραγματοποιήσει 16 συμμετοχές έχοντας σκοράρει τρία γκολ και δώσει δύο ασίστ σε 1.192 λεπτά.

Το συμβόλαιό του με την Άνκαραγκουτσού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο. Να υπεθυμίσουμε ότι το όνομά του είχε γραφτεί και το καλοκαίρι του 2022 για την ΑΕΚ.

Άσχημα ξεκίνησε το 2024: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Παλάσιος, χάνει ΠΑΣ ο Σένκεφελντ

Previous article

Καμία μεταγραφή με δήλωση Αταμάν: «Δε θα κάνουμε καμία μεταγραφή»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.