0

Δείτε ποια ματς θα χάσει ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος υπέστη θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για 3 εβδομάδες.

«Ποδαρικό» στο 2024 με το… αριστερό έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς είδε τον Σεμπαστιάν Παλάσιος να αποχωρεί με θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει για περίπου 3 εβδομάδες.

Η είδηση αυτή αποτελεί προφανώς μεγάλο «πλήγμα» για τους «πράσινους», ειδικά στο τάιμινγκ που έρχεται, με πολλά κρίσιμα ματς να ακολουθούν τα οποία ο Αργεντινός θα χάσει. Συγκεκριμένα, είναι βέβαιο πως ο Παλάσιος δεν θα παίξει στα δύο ματς του Κυπέλλου Betsson με τον Ολυμπιακό (10-17/1), ούτε στο ενδιάμεσο ντέρμπι με την ΑΕΚ (14/1) για τη Stoiximan Super League.

Πέρα από αυτά τα παιχνίδια, ο 31χρονος θα χάσει αναμετρήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα (03/01), Παναιτωλικό (07/01), ενώ θα κάνει «αγώνα δρόμου» ώστε να προλάβει αυτές με τον Αστέρα Τρίπολης (21/1) και τον ΠΑΟΚ (28/1).

Ο Παλάσιος είναι ένας εκ των πλέον σημαντικών παικτών του Παναθηναϊκού φέτος, καθώς μετρά 25 εμφανίσεις με 5 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ναν: «Μεγάλα παιχνίδια, όλο και καλύτερη η χημεία μας»

Previous article

Με Τσέριν, Τζούρισιτς αλλά και Φικάι η πρώτη αποστολή του Τερίμ!

Next article

You may also like