0

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Παναθηναϊκός στο τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου, με τις λεπτομέρειες να απομένουν για την ανακοίνωση της 26χρονης Ελληνίδας επιθετικού Αναστασίας Σπυριδωνίδου.

Πρωτοχρονιάτικο δώρο επεφύλασσε η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο τμήμα του ποδοσφαίρου γυναικών, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ», με την επιθετικό Αναστασία Σπυριδωνίδου.

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έπεισε την 26χρονη στράικερ να αφήσει το ιταλικό ποδόσφαιρο και την Πάρμα και να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει τα πράσινα.

Η ίδια διαθέτει μεγάλο βιογραφικό, έχοντας παίξει σε Άρη, ΠΑΟΚ, Απόλλων Λεμεσού, Σαραγόσα, Μπάρι και Τερνάνα όντας από τις κορυφαίες επιθετικούς του ελληνικού ποδοσφαίρου γυναικών κάτι που επιβεβαιώνουν οι αριθμοί της μιας και με την φανέλα της Τερνάνα αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος της Serie B πετυχαίνοντας 30 γκολ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο γυναικών αναμένεται να κάνει άμεσα το ντεμπούτο της στο Σαββατιάτικο εντός έδρας ματς κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αναστασία Σπυριδωνίδου για το υπόλοιπο της σεζόν 2023-2024 για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου. 

Σε μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Σύλλογος με την απόκτηση της 26χρονης επιθετικού Αναστασίας Σπυριδωνίδου από την Ιταλική Πάρμα.

Κατά το παρελθόν, η αθλήτρια από τη Βέροια έχει φορέσει τη φανέλα των Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Άρη Θεσσαλονίκης και ΠΑΟΚ.

Ενώ στο εξωτερικό έχει παίξει σε Σαραγόσα, Απόλλων Λεμεσού, Μπάρι, Τερνάνα και Πάρμα. Μάλιστα κατέχει τον τίτλο της πρώτης σκόρερ στο ιταλικό πρωτάθλημα της Serie B με 25 γκολ την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, η Σπυριδωνίδου αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών.

Σε δήλωση της στο pao1908.com η Σπυριδωνίδου ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σε ένα Σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του Συλλόγου προς το πρόσωπό μου και ένα ευχαριστώ στον Σωτήρη Πανταλέων για τη θέληση και την προσπάθειά του από το καλοκαίρι να με δει ντυμένη στα πράσινα».

 

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν νομίζω πως ο γιός μου θα χάσει από τον Φατίχ Τερίμ»

Previous article

Ο Μπερνάρ αποκάλυψε ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.