0

Ξεκάθαρο το τι Παναθηναϊκό θέλει να βλέπει ο Φατίχ Τερίμ.

Ήταν αυτός που έπρεπε ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε το καθήκον του και έτσι Φατίχ Τερίμ πανηγύρισε στο ντεμπούτο του.

Είναι εμφανές με το καλημέρα πως θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα ο Τούρκος τεχνικός. Περισσότερα θα φανούν όσο περνά ο καιρός. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ούτως ή άλλως μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος και η δυναμική του δεν βοηθά ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Ωστόσο, ο Τερίμ θέλει να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική, πιο συμπαγή και πιο πιεστική για τον αντίπαλο. Κάποια στοιχεία τα έδειξε ο Παναθηναϊκός και με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόβλημά του ήταν η διάρκεια.

Κανείς δεν μπορεί να πιέζει για 90 λεπτά. Το θέμα, όμως, είναι να μη «σκάει» μία ομάδα. Ο Παναθηναϊκός μετά το 60′ χαλάρωσε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και έδειξε να μην έχει άλλη ενέργεια. Έγινε και σχετική ερώτηση στον Τερίμ και εκείνος υποστήριξε πως δεν έχει πρόβλημα να κάνει κάποιες φάσεις και ο αντίπαλος, αρκεί να απειλούν σαφώς περισσότερο οι «πράσινοι».

Ξεκαθάρισε πως με τον τρόπο παιχνιδιού του «τριφυλλιού» θα βγάζει φάσεις και ο αντίπαλος. Και αυτό γιατί θα ρισκάρει ο Παναθηναϊκός, θα ανεβάζει τις γραμμές του θα και θα πιέζει όσο μπορεί. Θέλει όλοι να συμμετέχουν στο πρεσάρισμα. Μόνο που γι’ αυτό το στυλ είναι απαραίτητη η καλή φυσική κατάσταση.

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που θέλει να φέρει ο Τερίμ. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η φυσική μας κατάσταση πρέπει να ανεβεί κι άλλο για να μπορέσουμε να παίξουμε σε όλο τον αγώνα αυτό τον ρυθμό».

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι ένα. Μέσα στον Ιανουάριο οι «πράσινοι» δίνουν πολλά και κομβικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι εύκολο να ανέβει τώρα κατακόρυφα η ένταση στις προπονήσεις; Στις πρώτες του μέρες ο Τερίμ, πάντως, το έκανε και μάλλον θα το συνεχίσει.

Πρώτη προπόνηση για Λημνιό

Previous article

Ιωαννίδης-Βουλγαράκη: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Η πρώτη δημόσια φωτογραφία τους (foto)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.