0

Σε απόλυτη προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση στόπερ. Δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας ο εκλεκτός. Τα δεδομένα για Μπακασέτα, Γκραβιγιόν, Μορουτάν.

Οι Πράσινοι έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, μιας και αυτή τη στιγμή υπάρχει δεδομένο αριθμητικό έλλειμμα, με τους τραυματισμούς των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Τις τελευταίες μέρες, μετά την έλευση του Φατίχ Τερίμ, υπάρχει ένας “χορός” ονομάτων, με κύρια προέλευση την Τουρκία, που αφορούν τον Παναθηναϊκό και μάλιστα όχι μόνο για την υπόθεση του στόπερ, αλλά και για άλλες θέσεις.

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή είναι σε απόλυτη προτεραιότητα για το Τριφύλλι ο κεντρικός αμυντικός.

Μάλιστα o… εκλεκτός στον οποίο έχουν επικεντρωθεί ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είναι μία περίπτωση που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, με τους Πράσινους να κινούνται μυστικά για να τελειώσουν το δυνατόν συντομότερο την υπόθεση.

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα αυτή τη στιγμή για τον Γκραβιγιόν της Αντάνα Ντεμίρσπορ, τον οποίο οι Τούρκοι παρουσιάζουν ως στόχο του Τριφυλλιού.

Πηγή: sdna.gr

 

«Προτάθηκε στην Μπεσίκτας ο Γιοβάνοβιτς»! (Pic)

Previous article

Ολλανδός ρεπόρτερ: «Με τον Τερίμ στον πάγκο θα δείτε την καλύτερη εκδοχή του Βιλένα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.