0

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στο ταλέντο του Λούκα Βιλντόσα και στο πώς ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε τη νίκη στις λεπτομέρειες μέσα στη Βαλένθια.

Ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης, μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στη Βαλένθια και το πόσο αυτή θα βοηθήσει στη συνέχεια, ενόψει διαβολοβδομάδας.

Οι δηλώσεις Σερέλη στη Novasports

  • Για τη νίκη στις λεπτομέρειες

“Είναι μια μεγάλη νίκη, κυρίως μετά την ήττα όπως ήρθε από την Μπασκόνια. Το τέλος του παιχνιδιού ήταν εκτός τακτικής κι από τις δύο ομάδες. Ήταν τρελό τελείωμα. Μας δόθηκε η ευκαιρία για φάουλ στο αμυντικό ριμπάουντ μας, με τις δύο βολές, να πάρουμε το ματς και το πήραμε. Έχουμε παίξει κι άλλα παιχνίδια καλύτερα και ταχάσαμε. Ένα παιχνίδι που δεν το παρατήσαμε, παρόλο που προερχόμασταν από κακή ήττα. Κυνηγήσαμε ως το τέλος. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, παρά την απουσία του Κώστα. Ήταν μια σημαντική νίκη, που θα μετρήσει πολύ στην ψυχολογία και στη βαθμολογία”.

  • Για την τεχνική ανάλυση

Στο τέλος προσπαθήσαμε να επιμείνουμε και να επιτεθούμε στον Ίνγκλις σε κάποιες καταστάσεις. Ο Λούκα βρέθηκε σε καλή μέρα, έβαλε μεγάλα καλάθια. Παρόλο που δεν χρησιμοποιήσαμε αρκετά τα φάουλ, με 2-3 κομβικές άμυνες πήραμε το ματς στις λεπτομέρειες. Όταν τα παιχνίδια είναι οριακά, κάποια χάνονται, κάποια κερδίζονται. Έτσι είναι το μπάσκετ. Έχουμε διπλή εβδομάδα στην έδρα μας. Δύσκολα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την έδρα μας, ώστε να φανεί πόσο μεγάλη ήταν η αποψινή νίκη”.

  • Για τη βολή του Λεσόρ

“Από τον Λεσόρ περιμένουμε τουλάχιστον 1/2 βολές, οπότε είχε άλλη μια ευκαιρία μετά την πρώτη χαμένη. Αν τη χάναμε κι αυτήν, τότε σίγουρα θα είχα κοπανήσει την καρέκλα. Την έβαλε κι αυτό είναι σημαντικό γι’ αυτόν, αφού δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Για όλη την ομάδα ήταν σημαντικό, κάτι που φάνηκε μέσα στα αποδυτήρια”.

  • Για τον Βιλντόσα

“Ο Βιλντόσα έχει πολύ ταλέντο, του το έχουμε πει. Δεν είναι πάντα εύκολο όταν υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες σε μία ομάδα. Απόψε έλειπε ο Κώσας, ο Λούκα μπορεί να πάρει τέτοια παιχνίδια, έχει αστείρευτο επιθετικό ταλέντο. Τον χρειαζόμαστε. Ο Ναν δεν βρέθηκε σε καλή μέρα αλλά κι αυτός το έχει. Το κλειδί της νίκης σε τέτοια παιχνίδια είναι η σχέση των παικτών να είναι τέτοια, να μην υπάρχει εγωισμός. Όποιος παίκτης παίζει καλά την ώρα του αγώνα, να παίρνει τις αποφάσεις. Μέρα με τη μέρα υπάρχουν παιχνίδια. Τώρα είναι το Περιστέρι που είναι μια πολύ καλή ομάδα και μετά διπλή εβδομάδα. Ο Γκραντ είναι βιονικός και θέλουμε να συνεχίσει να βοηθάει”.

 

Γκραντ: «Η ομάδα χτίστηκε για αυτά τα παιχνίδια»

Previous article

Η βαθμολογία της Euroleague: Στην τετράδα ο Παναθηναϊκός AKTOR

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.