0

Τα όσα κάνει η ομάδα και το ΟΑΚΑ Experience που προσφέρει η ΚΑΕ, έχουν προκαλέσει… πανζουρλισμό στον κόσμο που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο ματς με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη!

Στην Euroleague συνεχόμενα sold out. Πλέον, η τρέλα των φίλων του Παναθηναϊκού AKTOR μεταφέρεται και στην Basket League. Οι «πράσινοι» υποστηρικτές βρίσκονται σε πρωτοφανή κινητοποίηση για τα δεδομένα ενός αγώνα πρωταθλήματος, όπως αυτός με το Περιστέρι.

Τα αποτελέσματα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν που είναι αήττητη στην Ελλάδα και στην 4η θέση της Euroleague, έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο. Παράλληλα, το ΟΑΚΑ Experience και όσα κάνει η ΚΑΕ για την καλύτερη δυνατή εμπειρία του φιλάθλου, είναι κάτι που θέλει ο κάθε υποστηρικτής του «τριφυλλιού» να ζήσει.

Η προπώληση είναι τεράστια για τα δεδομένα της αναμέτρησης με το Περιστέρι, οι οργανωμένοι απηύθυναν κάλεσμα μέσω των social media για να βρεθεί ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας και έτσι το ΟΑΚΑ θα ζήσει ακόμη μια φορά ωραίες στιγμές, με πάνω από 10.000 άτομα να αναμένονται στο γήπεδο.

 

Στην Ελλάδα οι κόρες του Φατίχ Τερίμ (Pics)

Previous article

Στο γήπεδο Αλαφούζος και «Kαπετάνιος»: Η χειραψία στα επίσημα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.