0

Διαβάστε αναλυτικά την ατομική κριτική των παικτών του Τριφυλλιού: 

 

Γιούρι Λοντίγκιν    7
Σωστές τοποθετήσεις από τον Ελληνορώσο γκολκίπερ, όπως χρειάστηκε δήλωσε “παρών”, έχοντας μία σπουδαία απόκρουση στο ενεργητικό του στο β’ μέρος, που κράτησε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό, κι άλλη μία στην εκπνοή, αν και δεν απέφυγε το γκολ στις καθυστερήσεις.

Γιώργος Βαγιαννίδης    7
Αρκετά κινητικός ο δεξιός οπισθοφύλακας των Πρασίνων. Έπαιξε και πάλι αρκετά στο επιθετικό τρίτο της πλευράς του, πήρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Μαντσίνι στο πρώτο μέρος και τον Αϊτόρ στο δεύτερο. Ιδίως στην επανάληψη ήταν από τους καλύτερους των Πρασίνων.

Τιν Γεντβάι    6
Δεν απέφυγε τα λάθη ο Κροάτης στόπερ. Είχε μία καίρια επέμβαση στο α’ μέρος, αλλά γενικά έδειξε “βαρύς” και αργός σε αρκετές ενέργειές του. Έχασε πολλές μονομαχίες και στο δεύτερο ημίχρονο.

Γουίλιαν Αράο    7
Πολύ σταθερός σε ακόμη ένα ματς ο Βραζιλιάνος, παίζοντας κατά συνθήκην ως στόπερ. Δεν “έφαγε” φάσεις και προσπάθησε να βγάλει την μπάλα μπροστά με ηρεμία. Είχε αρκετά καίρια κοψίματα.

Χουάνκαρ    7
Δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του ο Ισπανός μπακ, αλλά πιστώνεται την ασίστ στο μοναδικό γκολ του αγώνα. Είχε διάθεση και αρκετά ανεβάσματα, αλλά δεν του βγήκαν οι περισσότερες ενέργειές του.

Κάρλος Ζέκα    7
Με πολλές μάχες και διάθεση ο Ελληνοπορτογάλος μέσος, χωρίς περιττές ενέργειες, έκανε τα… βασικά σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό, με το γνώριμο μαχητικό πνεύμα του.

Τόνι Βιλένα    7
Ήταν ο καλύτερος του Παναθηναϊκού στο α’ ημίχρονο. Μοίρασε το παιχνίδι, προωθούνταν συχνά στην αντίπαλη περιοχή, προσπάθησε να συνεργαστεί με την επιθετική τριάδα. Στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε, προφανώς για να πάρει ανάσες ενόψει ντέρμπι.

Άνταμ Τσέριν    6
Αρκετά τρεξίματα από τον Σλοβένο. Δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του ο διεθνής μέσος. Έτρεξε πολύ πάντως και προσπάθησε να δώσει ηρεμία στον χώρο του κέντρου, αλλά επιθετικά προσέφερε λίγα πράγματα.

Φίλιπ Τζούρισιτς    6
Πήρε φανέλα βασικού μετά από καιρό ο Σέρβος μεσοεπιθετικός. Ήταν αρκετά κινητικός, έδειξε διάθεση αλλά δεν του βγήκαν τα περισσότερα πράγματα που επιχείρησε. Πιστώνεται πάντως την ασίστ στο δεύτερο τέρμα του Παναθηναϊκού.

Ντάνιελ Μαντσίνι    5
Σε ρηχά νερά ο Αργεντινός εξτρέμ, εξ ου και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα. Δεν του βγήκε απολύτως τίποτα, μία φορά βρέθηκε σε θέση βολής και αστόχησε.

Φώτης Ιωαννίδης    6
Ήταν σε ακόμη ένα ματς ο πιο ενεργητικός της επιθετικής τριπλέτας. Αυτή τη φορά βέβαια δεν του βγήκαν οι προσπάθειες που πήρε, αν και ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα των φιλοξενούμενων.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αντράζ Σπόραρ    8
Μπήκε αλλαγή στο β’ μέρος και του πήρε μόλις πέντε λεπτά για να βρει δίχτυα και να ανοίξει τον δρόμο για τη νίκη. Στο 89′ πέτυχε και δεύτερο τέρμα, που αποδείχτηκε εν τέλει καθοριστικό για το τρίποντο.

Μπερνάρ    6
Μπήκε στο 75′ αντί του Ιωαννίδη, αλλά δεν “φάνηκε” ο Βραζιλιάνος μέσος, παίρνοντας λιγοστές πρωτοβουλίες.

Αϊτόρ    6
Ως αλλαγή πέρασε ο Ισπανός εξτρέμ στο β’ μέρος. Με διάθεση μεν, βρέθηκε γενικά καλά με τον Βαγιαννίδη στην πλευρά του, αλλά του έλειψε η ουσία.

Έλτον Φικάι –
Έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μπαίνοντας στις καθυστερήσεις. Δεν μπορεί να κριθεί.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ –
Κι αυτός αγωνίστηκε ελάχιστα, παίρνοντας θέση στο ματς στο 91′.

 

Παναθηναϊκός AKTOR – Περιστέρι bwin 90-75: Του έβαλε δύσκολα το Περιστέρι αλλά είχε απολαυστικό Γκραντ!

Previous article

Αταμάν: «Να εξετάσει η επιτροπή αν ήταν καλοί ή όχι οι διαιτητές – Ο Σερέλης μου είπε να βάλω τον Μωραΐτη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.