0

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού:

Γιούρι Λοντίγκιν    6
Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε, είχε μία ψύχραιμη αντίδραση στο τετ α τετ με τον Μασούρα, δεν έκανε γενικά όμως το κάτι παραπάνω.

Γιάννης Κώτσιρας    7
Ξεκίνησε το ματς με ένα σημαντικό λάθος που έβγαλε τετ α τετ τον Μασούρα, αλλά δεν στοίχισε στον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια είχε ένα σωτήριο διώξιμο και στο τελευταίο μισάωρο τον είδαμε σε ρόλο έκπληξη, ως εσωτερικό χαφν όπου είχε πολύ καλή παρουσία, δίνοντας ενέργεια.

Τιν Γεντβάι    6
Μπορεί να μην αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβληματα ο Κροάτης στόπερ, αλλά και πάλι δεν απέφυγε κάποια λάθη, που όμως δεν στοίχισαν στην ομάδα του.

Γουίλιαν Αράο    7
Καλή παρουσία από τον Βραζιλιάνο που έπαιξε ξανά ως στόπερ. Ιδίως στο β’ μέρος είχε ηγετική παρουσία στα μετόπισθεν και έκοψε κάθε προσπάθεια των αντιπάλων του.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς    6
Λίγα πράγματα από τον Σέρβο αριστερό μπακ, που έχει ευθύνη στο γκολ του Ολυμπιακού. Επιθετικά δεν πρόσφερε, αν και στις καθυστερήσεις παραλίγο να πετύχει ένα απίθανο γκολ.

Ρούμπεν Πέρεθ    6
Έπαιξε για μία ώρα ο Ισπανός μέσος και δεν ήταν κακός. Έτρεξε, κάλυψε τον χώρο ευθύνης του, είχε λίγα λάθη στο ενεργητικό του.

Άνταμ Τσέριν    6
Έδωσε μάχες, προσπάθησε, αμυντικά έδωσε βοήθειες, επιθετικά όμως όχι ο Σλοβένος μέσος.

Μπερνάρ    4
Δεν φάνηκε καθόλου ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός. Καμία έμπνευση, καμία προσωπική ενέργεια. Αντικαταστάθηκε δικαίως στην ανάπαυλα.

Φίλιπ Τζούρισιτς    5
Δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα ο Σέρβος μεσοεπιθετικός παρότι έδειξε διάθεση και αυτή τη φορά. Στάθηκε και άτυχος καθώς ένιωσε τράβηγμα στο τετρακέφαλο και αντικατάστθηκε στο 36′.

Αϊτόρ    5
Λίγα πράγματα και από τον Ισπανό εξτρέμ. Ημιτελείς σχεδόν όλες οι προσπάθειές του, είχε ένα επικίνδυνο σουτ, αλλά τίποτα άλλο. Στο ημίχρονο έγινε αλλαγή.

Φώτης Ιωαννίδης    7
Τι κι αν δεν φάνηκε για 65 λεπτά; Ακόμα μία φορά ήταν εκεί που έπρεπε κι έδωσε τη λύση για τον Παναθηναϊκό. Αισίως στα 16 γκολ τη φετινή σεζόν ο διεθνής στράικερ, που σκόραρε μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του. Στο φινάλε είχε την ευκαιρία να γίνει ο απόλυτος ήρωας του αγώνα, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ντάνιελ Μαντσίνι    6
Πέρασε στο 38′ στο ματς αντί του τραυματία Τζούρισιτς και σε σχέση με τους υπόλοιπους εξτρέμ του Παναθηναϊκού είχε σαφώς καλύτερη παρουσία, αν και ημιτελείς οι προσπάθειές του.

Αντράζ Σπόραρ    5
Πέρασε αλλαγή με την έναρξη του β’ μέρους ο Σλοβένος επιθετικός αλλά δεν φάνηκε, παρά σε ελάχιστες στιγμές.

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς    5
Είχε μεν διάθεση και προσπάθησε να πάρει κάποιες ενέργειες και πάλι όμως έμειναν μισές. Στις καθυστερήσεις έχασε και μία σημαντική ευκαιρία για να γίνει ήρωας.

Γιώργος Βαγαιννίδης    6
Δεν ήταν κακός ο νεαρός δεξιός μπακ, που πέρασε στο τελευταίο μισάωρο στο ματς. Με αρκετή ενέργεια και πλαγιοκοπήσεις στο παιχνίδι του, δίχως όμως αποτέλεσμα οι προσπάθειές του. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα.

 

Τερίμ: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε»

Previous article

Ιωαννίδης: «Δεν απειληθήκαμε ποτέ – Είμασταν βιαστικοί – Δεχθήκαμε γκολ σε κακό σημείο αλλά αντιδράσαμε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.