0

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Παίξαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Ξέραμε την ποιότητα της Μονακό, κερδίσαμε με ένα τρελό σουτ εκεί. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς στην έδρα μας».

Για τη δική του απόδοση: «Ήξερα ότι δεν έπαιζα καλά. Είμαι χαρούμενος γιατί έπαιξα λίγο καλύτερα σήμερα αλλά έχω δρόμο ακόμα. Ακόμα δεν είμαι αυτός που θέλω, έχω πολλά να βελτιώσω στο παιχνίδι μου, όμως το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Να συνεχίσουμε να δίνουμε τις μάχες μας».

Και συνέχισε για την ομάδα: «Ακόμα δεν παίζουμε στο 100%. Είναι δύσκολο να υπογράφεις 10 παίκτες καινούργιους και να τους βάζεις να παίξουν. Για όλες τις ομάδες ισχύει αυτό. Έχουμε ακόμα περιθώρια να παίξουμε καλύτερα. Αυτό είναι το κλειδί, να βελτιωνόμαστε και αυτό συμβαίνει μέρα με τη μέρα. Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο και είναι το 7ο αστέρι. Εμείς όλοι, ο προπονητής μας, οι οπαδοί μας. Για αυτό προσπαθούμε”.

Προσωπικά, απολαμβάνω την ατμόσφαιρα. Αγαπώ το φαγητό, τον κόσμο, τον καφέ. Νιώθω σαν το σπίτι, Οι φίλοι μου όταν ήρθα το ευχαριστήθηκαν. Έχω το… σουβλάκι στην καρδιά μου».

Αταμάν: «Ο Γκραντ σταμάτησε Λάρκιν και Τζέιμς, πολύ σημαντικός για την ομάδα ο Χουάντσο»

Previous article

Παράπονα από Τζέιμς για τη διαιτησία: «Μόνο μπάλα, ε; – Δουλεύω το παιχνίδι μου, δουλέψτε το δικό σας»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.