0

Είναι ίσως το μοναδικό κομμάτι που χρήζει ανάλυσης και είναι κάτι που το κάνει ο Παναθηναϊκός για 4η φορά από το ματς με τον Ερυθρό και μετά, με εξαίρεση μόνο δηλαδή τη Μπασκόνια.

Τότε, με τον Ερυθρό, ήταν ο Τεοντόσιτς. Με τη Βαλένθια ο Κρις Τζόουνς. Με την Εφές προχθές ο Σέιν Λάρκιν. Και χθες το βράδυ ο Μάικ Τζέιμς. Τι κοινό έχουν αυτοί οι 4; Σπούδασαν και οι 4 στο Εργαστήρι «Τζέριαν Γκραντ», όπου έμαθαν πώς να μην σκοράρουν και να φοβούνται ακόμα και να σουτάρουν.

Το λες και μπούλινγκ αυτό που έκανε ο Γκραντ στον Τζέιμς από το πρώτο λεπτό, με αποτέλεσμα ο Μάικ να έχει 0 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, δίχως να έχει σουτάρει τρίποντο και έχοντας επιχειρήσει 3 κάκιστα lay up. Και στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά. Έπρεπε να φτάσει η διαφορά στο +20 για να βάλει τους 7 από τους 12 πόντους του ο Τζέιμς.

Με λίγα λόγια, φοβήθηκε να πάρει σουτ όπως είχαν φοβηθεί και οι άλλοι 3. Η άμυνα του Γκραντ, αποτέλεσμα πρώτα της δουλειάς του προπονητή και του σταφ που μελετάνε τρομερά τον αντίπαλο, και φυσικά της ικανότητας του Γκραντ, έκανε τον κορυφαίο σκόρερ της Ευρώπης να μην βρίσκει καν τον δρόμο προς το σουτ.

Αυτό που επίσης θυμίζει ο Παναθηναϊκός, είναι ομάδα Ζέλικο, με την εξής έννοια. Ενώ έχει τέτοιο επιθετικό ταλέντο που θα μπορούσε να παίζει run ‘n’ gun και με ατομικές ενέργειες, δεν προβαίνει σε υπερβολές και βασίζεται πρώτα στην άμυνα, δεν κυνηγάει πρώτα να βάλει 85-90, κυνηγάει πρώτα να φάει κάτω από 70. Τρομερό!

Η Μονακό βγάζει το καπέλο στον Λεσόρ! (Pic)

Previous article

Το τρομερό μπλοκ του Τζέριαν Γκραντ στον Τζέιμς! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.