0

Η ανάλυση που έκανε ο Κωστής Ραπτόπουλος για το ντέρμπι του Κυπέλλου, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο Κωστής Ραπτόπουλος ανέλυσε μέσω της εκπομπής «Μαρμίτα» όσα είδαμε στο ντέρμπι για το Κύπελλο Ελλάδας, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1

Για το παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης» είπε οτι ο Ολυμπιακός είναι κακή ομάδα, εκφράζοντας την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για την 8άδα μέσα στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου του.

Για τον Φατίχ Τερίμ τόνισε ότι ο Τούρκος προπονητής πήρε μεγάλα ρίσκα κι έκανε πολλές καινοτομίες, ωστόσο δεν πήρε τίποτα από τις αλλαγές που έκανε, βάζοντας μέσα τους Τσέριν, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

Για το ζευγάρι ΑΕΚ – Άρης ο Ραπτόπουλος είπε ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου του άρεσε και ότι οι αλλαγές που έκανε βοήθησαν περισσότερο από ότι αυτές που έκανε ο Αλμέιδα στην Ένωση, καθώς στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ο Θεός του πολέμου είχε καλύτερη εικόνα από τους γηπεδούχους.

Για τη ρεβάνς είπε οτι και πάλι ο Άρης θα παίξει προσεκτικά δίνοντας γήπεδο στην αντίπαλό του και χτυπώντας στην κόντρα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

 

Αυτό είναι ΟΜΑΔΑ, Αυτό είναι ΥΓΕΙΑ, Αυτό είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Previous article

Ο απίθανος πιτσιρικάς που έκανε την ανακοίνωση της αρχικής πεντάδας του τριφυλλιού κόντρα στη Μονακό! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.