0

Αναλυτικά η ατομική κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού: 

Γιούρι Λοντίγκιν    7
Σοβαρός ο Ελληνορώσος πορτιέρο, δεν φέρει ευθύνη στα δύο γκολ της ΑΕΚ. Στις καθυστερήσεις έκανε μία τρομερή επέμβαση, κρατώντας τον βαθμό για τον Παναθηναϊκό.

Γιώργος Βαγιαννίδης    8
Πολύ θετική εμφάνιση από τον νεαρό δεξιό μπακ, με highlight το τρομερό κόψιμο στον Αραούχο στο 98′, αποσοβώντας το γκολ. Ακόμα μία φορά είχε πολλά ανεβάσματα και πέρασε αρκετή ώρα του αγώνα στο δεύτερο μισό του γηπέδου, είχε συνεργασίες με τον Μαντσίνι, τα πήγε καλά και αμυντικά.

Τιν Γεντβάι    7
Φέρει ευθύνη στο 1-0 της ΑΕΚ καθώς καλύπτει τον Λιβάι και δεν τον προλαβαίνει, ακολούθως όμως εξιλεώθηκε, αφού σκόραρε για την ισοφάριση. Στάθηκε σε γενικές γραμμές αρκετά καλά.

Γουίλιαν Αράο    9
Αρκετοί διακριθέντες για τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Βραζιλιάνος ήταν ο κορυφαίος. Ακόμα μία μεστή εμφάνιση, κατηύθυνε εξαιρετικά την άμυνα του Τριφυλλιού (παρά τα δύο γκολ για τα οποία δεν ευθυνόταν), κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και σαν “κερασάκι” έκανε και το 1-2 για το Τριφύλλι.

Χουάνκαρ    7
Πιστώνεται την ασίστ στο γκολ του Παναθηναϊκού ο Ισπανός αριστερός μπακ. Σώθηκε από το VAR όταν έχασε τον Λιβάι στην πλάτη του και ακυρώθηκε το γκολ. Επιθετικά δεν του επιτράπηκε να κάνει πολλά πράγματα.

Τόνι Βιλένα    7
Συνεχίζει την ανοδική πορεία του το τελευταίο διάστημα ο Ολλανδός μέσος. Είχε πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στα χαφ της ΑΕΚ, αλλά κάλυψε σωστά τον χώρο ευθύνης του και προσπάθησε να βγάλει την μπάλα μπροστά.

Γιάννης Κώτσιρας    8
Μετά το μισάωρο που έπαιξε στα χαφ κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Τερίμ τον ξεκίνησε βασικό στη μεσαία γραμμή σε μία κίνηση-έκπληξη και ο 31χρονος δεξιός μπακ τα πήγε εξαιρετικά, έχοντας και την ασίστ στο 1-2 του Παναθηναϊκού.

Μπερνάρ    7
Πολύ θετική εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο. Προώθησε ωραία το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, είχε καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, πάλεψε και αμυντικά.

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς    8
Μακράν το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Σλοβένου εξτρέμ. Όποτε έπαιρνε την μπάλα στα πόδια, δημιουργούσε καταστάσεις για τον Παναθηναϊκό, ενώ πρόσφερε βοήθειες και αμυντικά.

Ντάνιελ Μαντσίνι    7
Θετικός και ο Αργεντινός εξτρέμ. Στο πρώτο ημίχρονο κυνήγησε μία σχεδόν χαμένη φάση και απείλησε με σουτ. Κέρδισε την κάρτα του Κάλενς, είχε και την μπαλιά-ξυραφιά στον Ιωαννίδη, που δεν μετουσιώθηκε σε ασίστ.

Φώτης Ιωαννίδης    7
Ο γνωστός Ιωαννίδης. Μπορεί να μη σκόραρε, αλλά έπαιξε πολύ… ξύλο με τα στόπερ της ΑΕΚ και κυρίως με τον Βίντα. Στην επανάληψη έχασε μία τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά η προβολή του πέρασε άουτ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Δημήτρης Λημνιός    5
Ντεμπούτο για τον 25χρονο εξτρέμ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Έτρεξε αρκετά, αλλά έδειξε ακόμα ανέτοιμος.

Αϊτόρ    5
Πέρασε αλλαγή στο 73′, σε μία στιγμή που είχε αλλάξει μορφή ο αγώνας. Δεν πρόσφερε κάτι ο Ισπανός επιθετικά, αμυντικά δεν βοήθησε επίσης.

Κάρλος Ζέκα    4
Μοιραίος για τον Παναθηναϊκό, καθώς υπέπεσε στο πέναλτι της ισοφάρισης κι αυτομάτως τον κατατάσσει στους αρνητικούς πρωταγωνιστές.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς    5
Για ένα 20λεπτο αγωνίστηκε περίπου ο Σέρβος αριστερός μπακ. Δεν βρέθηκε στην καλύτερη βραδιά του, υστέρησε σε σχέση με τον Χουάνκαρ.

Αντράζ Σπόραρ –
Αγωνίστηκε ελάχιστα μπαίνοντας στο 86′ στο ματς και δεν μπορεί να κριθεί.

 

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-2: Σώθηκε η ΑΕΚ από “παραμυθένιο” πέναλτι

Previous article

Τερίμ: «Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει – Δεν θα χαρώ ποτέ σε παιχνίδι που δεν έχω κερδίσει»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.