0

Ο Τιν Γεντβάι εξέφρασε μετά το ματς της χαρα του για το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι στον Παναθηναϊκό άφησε πίκρα η εξέλιξη του ντέρμπι λόγω της εξέλιξής του.

Ο Τιν Γεντβάι ισοφάρισε το πρώτο γκολ του Λιβάι Γκαρσία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο έληξε 2-2 στο φινάλε. Ο Κροάτης στόπερ του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς εξέφρασε τη χαρά του για το γκολ, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει εμφανιστεί η καλύτερη έκδοση του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τιν Γεντβάι: Για το ματς: “Νομίζω ότι ήταν ένα ντέρμπι που είχε τα πάντα. Φάσεις, θέαμα, εκτός από φιλάθλους. Ο κόσμος που είδε τον αγώνα το χάρηκε. Εμείς φεύγουμε με ένα κακό αίσθημα, ειχαμνε τους τρεις βαθμούς στην τσέπη μας. Δε θέλω να μιλήσω για το θέμα, αλλά είναι πράγματα που καθορίζουν τους αγώνες. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Παίξαμε διαδοχικά ντέρμπι”.

Για το γκολ που πέτυχε: “Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Δεν το κάνω συχνά, αλλά ειναι κάτι όμορφο για τον αγώνα. Ο νέος προπονητής φέρνει νέα ενέργεια. Είμαστε σε καλή κατάσταση και σε καλό δρόμο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Ακόμα δεν έχετε δει τον καλύτερο Παναθηναϊκό”.

 

Βέρμπιτς: «Ήταν πέναλτι-Αξίζαμε να κερδίσουμε»

Previous article

Τερίμ: «Ξεκάθαρο πέναλτι στον Βέρμπιτς, αξίζαμε να κερδίσουμε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.