0

Το next big thing του “τριφυλλιού”, όπως όλα δείχνουν θα φορά τα πράσινα για πολλά ακόμα χρόνια, μιας και η διοίκηση της ΠΑΕ προχωράει τις διαδικασίες της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «ertsports», η διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλει να «δέσει» τον Γιώργο Βαγιαννίδη για αρκετά χρόνια ακόμα, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο, παρά το γεγονός ότι το παρόν λήγει τον Ιούνιο του 2025.

Ο 22χρονος αμυντικός θα λάβει αύξηση στις απολάβες του νέου συμβολαίου του, οι οποίες θα συνάδουν με παίκτη ο οποίος αγωνίζεται βασικός στους «πράσινους», αντικατοπτρίζοντας και την αξία του ποδοσφαιριστή.

Πέρα από την επιβράβευση στο νεαρό μπακ, οι άνθρωποι της ομάδας… προνοούν, καθώς είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Γιώργο Βαγιαννίδη στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι, για το EURO 2024, εφόσον η Εθνική μας προκριθεί. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, σε τέτοιες διοργανώσεις, οι σκάουτερ είναι πολλοί…

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες για την υπόθεση του νεαρού αμυντικού, καθώς δεν αποκλείεται να κληθεί εντός των επόμενων 24ωρων από τον Γιάννη Αλαφούζο και να επισημοποιηθεί η ανανέωση πριν καν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Φουλ επίθεση από Παναθηναϊκό για διαιτησία: «Να παραιτηθεί ο ύποπτος Φρόιντφελντ, έγιναν κανόνας οι διαιτησίες υπέρ της ΑΕΚ»!

Previous article

Κώτσιρας: «Ο Τερίμ μας έχει δώσει ελευθερία στο παιχνίδι μας»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.