0

Καλεσμένος στην εκπομπή Pick n’ Roll της COSMOTE TV ήταν ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό αλλά και για το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

«Προφανώς θέλω την νίκη και για την ομάδα μου. Ξέρω ότι έρχεται μια μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να δείξουμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε» είπα και μεταξύ άλλων στάθηκε στη σκληράδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. «Μου πήρε λίγο καιρό να προσαρμοστώ, αλλά νομίζω ότι τα πάω αρκετά καλά. Το physicality που υπάρχει, όχι μόνο στην EuroLeague, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η πιο μεγάλη έκπληξη για μένα ήταν το physicality που υπάρχει, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα παιχνίδια. Οι απαιτητικές προπονήσεις και αυτό το επίπεδο επαφών στα παιχνίδια. Μου αρέσει που είμαι μέρος όλου αυτού, το έχω αγκαλιάσει».

Όσο για τη συνέχεια της πορείας του Παναθηναϊκού είπε: « Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο Final-4. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στα παιδιά στα αποδυτήρια. Είμαστε όλοι καινούργιοι εδώ. Το να βρίσκουμε ελεύθερα σουτ, να παίζουμε καλή άμυνα και να παίρνουμε ομαδικές νίκες είναι κάτι που θέλουμε όλοι και αυτό είναι ένα καλό χαρακτηριστικό» και σχολίασε τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν. «Δεν πολυμιλούσε ο κόουτς Αταμάν όταν ήρθα εδώ. Δεν ήμουν σε αγωνιστική φόρμα γιατί δεν είχα κάνει προετοιμασία. Σε κάθε φάση στην προπόνηση έβγαζε ένα play για μένα μέχρι να κουραστώ και ήταν πολύ έντονο. Δεν το λέω με κακό τρόπο ότι ήταν έντονο. Αυτός είναι ο ρόλος που ήθελα να έχω και αυτό σίγουρα δούλεψε για μένα».

Τέλος, σχολίασε και το ενδιαφέρον που υπήρχε για τον ίδιο από άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας. «Υπήρχε ενδιαφέρον από τον ολυμπιακό, την Παρτίζαν και την Αρμάνι. Δεν είχα ιδέα που θα έμπλεκα, όπου και να πήγαινα. Αλλά οι μάνατζέρ μου και ο κύκλος με βοήθησαν να ζυγίσω τις επιλογές. Ο προπονητής και το στυλ παιχνιδιού ήταν σίγουρα σημαντικά στοιχεία για μένα. Είναι μια καινούργια ομάδα όπως είπα. Μόνο 2-3 παίκτες υπήρχαν από την περασμένη σεζόν και ήθελα να ενταχθώ σε ένα φρέσκο σύνολο», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ του τριφυλλιού.

 

Τρέλα στο Twitter από οπαδούς του Παναθηναϊκού για την μεταγραφή Μπακασέτα: «Ωραία άρχισε η μέρα» (Pics)

Previous article

Μεταγραφική θύελλα: Μετά τον Μπακασέτα κλεισμένοι και οι Ούγκο – Ντραγκόφσκι προσπαθεί και για Μαξίμοβιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.