0

Διαβάστε την ατομική κριτική των Πρασίνων:

Γιούρι Λοντίγκιν    9
Τρομερός ο Ελληνορώσος γκολκίπερ, που εξελίχθηκε στον ήρωα του Τριφυλλιού με το πέναλτι που έπιασε. Πέραν αυτού όμως  είχε καλή παρουσία παρότι λίγες οι επεμβάσεις του. Κορυφαία στιγμή του η φάση όπου τραυματίστηκε, κάνοντας εξαιρετική επέμβαση σε γύρισμα προς τον Ναβάρο. Σταθερός, με σωστές εξόδους.

Γιώργος Βαγιαννίδης    8
Πρόσθεσε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση στο ενεργητικό του ο νεαρός δεξιός μπακ. Με πολλά ανεβάσματα ως συνήθως, συνδυάστηκε αρκετές φορές με τον Μαντσίνι. Τα πήγε καλά και αμυντικά και στο φινάλε εκτέλεσε ένα εξαιρετικό πέναλτι.

Τιν Γεντβάι    8
Καλή παρουσία ξανά από τον Κροάτη στόπερ. Απέφυγε τα λάθη, σωστές οι μεταβιβάσεις του, προσπάθησε να βγαίνει πρώτος στην μπάλα, ενώ ήταν εύστοχος και στη διαδικασία των πέναλτι.

Γουίλιαν Αράο    8
Ακόμα μία ηγετική εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο, παίζοντας κατά συνθήκην στόπερ. Ήταν παντού στα μετόπισθεν, έκοβε και έραβε. Κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες. Δεν τον… πρόδωσε η μπάλα στο πέναλτι που εκτέλεσε και βρήκε αρχικά δοκάρι.

Χουάνκαρ    7
Ικανοποιητική απόδοση από τον Ισπανό αριστερό μπακ, αμυντικά τουλάχιστον. Δεν εκτέθηκε, κάλυψε σωστά τη θέση του. Προσπάθησε να κάνει και κάποια ανεβάσματα, αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Γιάννης Κώτσιρας    8
Δεύτερο σερί ματς ξεκίνησε ως αμυντικός χαφ ο έμπειρος δεξιός μπακ και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά. Κράτησε πολύ καλά τη θέση του, έτρεξε, μάρκαρε. Είχε μάλιστα και highlight μία πάσα-τακουνάκι βγάζοντας τετ α τετ τον Σπόραρ.

Τόνι Βιλένα    6
Είχε κάποια λάθη στις μεταβιβάσεις του. Δεν έπιασε τα στάνταρ των τελευταίων αγώνων του, αλλά στάθηκε αξιοπρεπώς, έδωσε τις μάχες του και στο 66′ τελικά έγινε αλλαγή, καθώς είχε χάσει δυνάμεις.

Μπερνάρ    5
Σε ρηχά νερά κινήθηκε αυτή τη φορά ο Βραζιλιάνος. Λίγες οι πρωτοβουλίες που πήρε, έλειψε το κάθετο παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό. Αντικαταστάθηκε σωστά μετά από 66 λεπτά αγώνα.

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς    7
Δεύτερο σερί καλό παιχνίδι από τον Σλοβένο εξτρέμ. Μέσα στις φάσεις συνεχώς, είχε ένα ακυρωμένο γκολ και μία απίθανη ευκαιρία στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας για να γίνει ο ήρωας του αγώνα. Άλλος παίκτης στα δύο τελευταία ματς των Πρασίνων.

Ντάνιελ Μαντσίνι    6
Αρκετά δαστήριος σε ακόμη ένα ματς ο Αργεντινός εξτρέμ. Πήρε και πάλι πρωτοβουλίες, είχε μία καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Στο β’ ημίχρονο φάνηκε να πέφτει κάπως η απόδοσή του, άντεξε πάντως ως την παράταση όπου αντικαταστάθηκε.

Αντράζ Σπόραρ    6
Έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες ο Σλοβένος στράικερ. Μία κεφαλιά στο πρώτο μέρος κι ένα τετ α τετ στο δεύτερο. Δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να μπει στα… παπούτσια του Ιωαννίδη και στην παράταση έγινε αναγκαστική αλλαγή. Τουλάχιστον δεν αποδείχτηκε μοιραίος.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Φίλιπ Μλαντένοβιτς    6
Μπήκε αλλαγή αντί του Χουάνκαρ, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Είχε ένα σωτήριο κόψιμο μεν, αλλά παραλίγο να είναι και ο μοιραίος με το χαμένο του πέναλτι.

Ρούμπεν Πέρεθ    5
Λίγα πράγματα από τον Ισπανό μέσο, που μπήκε για να δώσει ανάσες και τρεξίματα στο κέντρο, όμως και πάλι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ευστόχησε πάντως στο πέναλτι που εκτέλεσε.

Κάρλος Ζέκα    4
Σε πολύ ρηχά νερά ξανά ο Ελληνοπορτογάλος μέσος. Δεν βοήθησε καθόλου από τη στιγμή που μπήκε, φάνηκε εντελώς χαμένος.

Αϊτόρ    5
Δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου ο Ισπανός εξτρέμ, όσες προσπάθειες πήρε έμειναν ημιτελείς. Τουλάχιστον είχε ένα εξαιρετικά εκτελεσμένο πέναλτι.

Ακαϊντίν –
Πολύ άχαρος ο ρόλος του, στο ντεμπούτο του. Έπαιξε στο τελευταίο τέταρτο ως… φορ και δεν μπορεί να κριθεί.

Μπαρτ Σένκεφελντ –
Αγωνίστηκε επίσης πολύ λίγο, στο φινάλε ο Ολλανδός στόπερ και δεν μπορεί να βαθμολογηθεί. Ευστόχησε στο πέναλτί του, παρότι δεν ήταν καλά εκτελεσμένο.

 

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 6-7 πεν. (0-0): Το τριφύλλι πήρε την πρόκριση στους “8” στα πέναλτι με ήρωα τον Λοντίγκιν!

Previous article

Τερίμ: «Χαρούμενος που δώσαμε στον κόσμο αυτήν τη νίκη – Ωραίο να κερδίζεις μέσα στην έδρα του αντιπάλου, οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.