0

Τα τουρκικά ΜΜΕ αποθέωσαν τον Φατίχ Τερίμ, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πέναλτι επί του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε 7-6 στη διαδικασία των πέναλτι του Ολυμπιακού στη ρεβάνς του φαληρικού γηπέδου. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν με πολλά προβλήματα, ωστόσο, κατέθεσαν… ψυχή και πήραν την πρόκριση.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, εκτενείς ήταν οι αναφορές προς το πρόσωπο του Φατίχ Τερίμ από τα τουρκικά ΜΜΕ στην πρόκριση των «πράσινων» στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

«Ο άνεμος Φατίχ Τερίμ φυσάει στην Ελλάδα!» αναφέρει η εφημερίδα «Sabah», ενώ πριν την ανάλυση του αγώνα τονίζει: «Ο Φατίχ Τερίμ, που ανέλαβε την ελληνική ομάδα του Παναθηναϊκού, έκανε σπουδαίο ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα εκεί. 

Ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επικράτησε του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας και πέρασε στα προημιτελικά». Η «hurriyet» γράφει: «Κίτρινο – κόκκινος άνεμος στην Ελλάδα! Πρώην οπαδοί της Γαλατασαράι αντιμέτωποι…»

Και προσθέτει: «Ο Παναθηναϊκός, με προπονητή τον Φατίχ Τερίμ, απέκλεισε τον Ολυμπιακό, τον οποίο φιλοξένησε στη ρεβάνς της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, με σκορ 7-6 στα πέναλτι και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στα προημιτελικά με τον Ατρόμητο, με προπονητή τον Σάσα Ίλιτς, ο οποίος έπαιξε και στη Γαλατασαράι κατά την ποδοσφαιρική του καριέρα. 

Στο ντέρμπι, ο Φατίχ Τερίμ έκανε μια κίνηση που του θύμισε την περίοδο της Γαλατασαράι, όταν ο Σαμέτ Ακαϊντίν έγινε επιθετικός. Ο Τερίμ δεν ηττήθηκε στον 5ο επίσημο αγώνα του ως επικεφαλής της ελληνικής ομάδας. Ο 70χρονος τεχνικός είχε 2 νίκες και 1 ισοπαλία σε 3 ματς με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, ενώ σημείωσε 1 ισοπαλία στο Κύπελλο Ελλάδας και 1 νίκη στα πέναλτι». 

Ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντι του στα προημιτελικά τον Ατρόμητο και αν περάσει στα ημιτελικά τότε θα συγκρουστεί με τον ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται με το ένα πόδι ήδη στα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά το 4-0 επί του Πανσερραϊκού.

 

Λοντίγκιν: «Οι γιατροί δεν ήθελαν καθόλου να συνεχίσω στο ντέρμπι, έκανα 8-9 ράμματα»!

Previous article

Επιβεβαίωση για το ραντεβού Ατλέτικο Μινέιρο – Μπερνάρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.