0

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές λύσεις στα χέρια του Εργκίν Αταμάν. Επιστρέφοντας στο «τριφύλλι» ο Μήτογλου παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του, είναι κυρίαρχος και δείχνει πως… δεν φοβάται κανέναν. Παράλληλα, συνδέεται με την εξέδρα, την οποία «βάζει» στο παιχνίδι και προσφέρει στην ομάδα του ηγετικά χαρακτηριστικά, πάθος, αλλά και ουσία.

Στα δύο ντέρμπι της Stoiximan Basket League, που «έβαψαν πράσινο» το πλεονέκτημα έδρας… μέχρι τέλους, ο 27χρονος παίκτης ήταν καθοριστικός. Στο διπλό του Παναθηναϊκού Aktor στο ΣΕΦ είχε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ μέτρησε 13 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Μετά το φινάλε της δεύτερης «πράσινης» νίκης σε «αιώνιο» ντέρμπι εντός συνόρων στην τρέχουσα σεζόν ο διεθνής πάουερ φόργουορντ φιλοξενήθηκε στην “Magic Euroleague” του SDNAκαι τον ρώτησαν πώς… μεταμορφώνεται, μόλις μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

«Μόλις πατάω μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ είναι ένας άλλος Ντίνος, πιο σοβαρός, που θέλει να κερδίσει και θα κάνει τα πάντα για την ομάδα του. Βγαίνουν έντονα συναισθήματα, πολλές φορές το συζητάμε κιόλας με τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια. “Γιατί ο Ντίνος κάνει μπουνιές και τέτοια;”. Τους λέω: “Παιδιά εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Είναι το συναίσθημα”. Το χαίρομαι. Είναι επειδή το χαίρομαι πάρα πολύ», είπε ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Μπακασέτας: «Είδα υγεία και προοπτική για πρωταθλητισμό διαρκείας στον Παναθηναϊκό»

Previous article

Η αθλητική κουλτούρα που χτίζει ο Παναθηναϊκός είναι μεγαλύτερη από κάθε νίκη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.