0

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησαν οι Κάρλος Ζέκα και Φώτης Ιωαννίδης, οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνη για τον 46χρονο, Γιώργο Αλεξανδρή.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στην έδρα του τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Οι Φώτης Ιωαννίδης και Κάρλος Ζέκα προχώρησαν σε μία πολύ όμορφη κίνηση, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Με αφορμή τον θάνατο του 46χρονου, Γιώργου Αλεξανδρή – που έπαθε ανακοπή στον αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκό με τον Ολυμπιακό – άφησαν μια ανθοδέσμη στη μνήμη του, μπροστά από το πανό που έχουν κρεμάσει οι φίλοι του τριφυλλιού γι’ αυτόν.

https://i0.wp.com/sportal365images.com/process/smp-images-production/sportal.gr/24012024/cd33f3a7-f349-4068-b41a-b9215ea8fd94.jpg?w=1200&ssl=1

 

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Λιόλιο είμαστε απέναντι – Ο Μπαρτζώκας που βρίζει Παναγίες και θα τον ζήλευε ο Μίστερ Μπιν δεν δυσφημεί»…

Previous article

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-2: Δεν ήθελε να μπει με τίποτα – Στοίχισαν λάθη και πολλές χαμένες ευκαιρίες!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.