0

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα σχετικά με το οριστικό deal για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς και αν ο Σέρβος μέσος θα φορέσει από τώρα τα πράσινα.

Με δεδομένη πλέον τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αν οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να αποσπάσουν το «ναι» της Χετάφε για να εντάξουν από τώρα τον Σέρβο μέσο για να τεθεί στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

Οι «πράσινοι» έχουν ξεμπερδέψει με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 3+1 ετών. Τα έχουν βρει στο οικονομικό, υπάρχει προσύμφωνο και όλα είναι τελειωμένα. Αυτό που απομένει είναι να πειστεί η Χετάφε να αφήσει τον παίκτη τώρα και όχι το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να κάνει πολλά αν η ισπανική ομάδα δεν αποφασίσει να κάτσει στο τραπέζι με την ομάδα του τριφυλλιού. Ο 29χρονος χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και αν δεν αλλάξει κάτι και ο Παναθηναϊκός τον αποκτήσει τότε η Χετάφε θα μείνει με άδεια τα χέρια. Εδώ, λοιπόν, μπαίνει στην εξίσωση ένας σημαντικός παράγοντας που είναι ο ίδιος ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει να ενσωματωθεί από τώρα στον Παναθηναϊκό, αλλά για να γίνει αυτό τότε πρέπει να πείσει την ομάδα του να συζητήσει με τους «πράσινους», οι οποίοι από την πλευρά τους έχουν έτοιμη την πρόταση. Αυτή είναι κοντά, ίσως και παραπάνω, από το εκατομμύριο, αρκεί βέβαια η Χετάφε να μην έχει παράλογες απαιτήσεις. Σε αυτή την περίπτωση είτε ο Μακσίμοβιτς θα πρέπει να… αναλάβει δράση και να ρίξει τις απαιτήσεις της μαδριλένικης ομάδας είτε θα κάνει υπομονή μερικούς μήνες για να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Η Χετάφε προφανώς και τον θέλει στο ρόστερ αφού είναι βασικός ποδοσφαιριστής και από τα πολύτιμα «γρανάζια», αλλά από την άλλη το να χάσεις έναν μία τόσο σημαντική μονάδα χωρίς να πάρεις ευρώ σίγουρα δεν είναι το καλύτερο deal.

Επίσης, δεν θα ήθελαν να έχουν έναν παίκτη που δεν θα είναι ικανοποιημένος, οπότε για τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου είναι… δίκοπο μαχαίρι.

Φαίνεται πως τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα με τους Μαξίμοβιτς, αλλά και τον Γιάννη Παπαδημητρίου να είναι τα πρόσωπα που θα κρίνουν την οριστική συμφωνία. Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για μία σπουδαία μεταγραφή, η οποία θα γίνει ακόμα πιο σπουδαία αν ο Σέρβος μέσος φορέσει από τώρα τα «πράσινα» και μπει στο «οπλοστάσιο» του Τερίμ στη μάχη του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 14 χρόνια.

Μπρινιόλι για Παναθηναϊκό: «Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα με τιμωρούσαν έτσι, δεν σέβονται αυτό που έχω κάνει»!!

Previous article

Νικολογιάννης: «Αυτοκτόνησε ο Παναθηναϊκός, μεγάλο το ρίσκο με τις αλλαγές στην άμυνα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.