0

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του Τριφυλλιού: 

Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι    7
Ντεμπούτο με το καλημέρα για τον Πολωνό. Δεν είχε ευθύνη στα δύο γκολ που δέχτηκε, αντιθέτως έκανε κάποιες σημαντικές αποκρούσεις κι έδειξε καλά ρεφλέξ στα σουτ που έγιναν στην εστία του.

Γιάννης Κώτσιρας    6
Επέστρεψε μετά από καιρό στη φυσική του θέση, στο δεξί άκρο, αλλά δίχως να πιάσει σπουδαία απόδοση. Επιθετικά ελάχιστα πράγματα, πίσω αντιμετώπισε κάποια προβλήματα.

Βίτορ Ούγκο    6
Είναι λογικό να λείπει ρυθμός στον Βραζιλιάνο στόπερ. Φάνηκε γενικώς κάπως βαρύς σε ορισμένες φάσεις, όπως επίσης όμως και η ποιότητά του στο κατέβασμα της μπάλας και στις μεταβιβάσεις του.

Σαμέτ Ακαϊντίν    6
Κι εκείνος έδειξε κάπως έξω από τα νερά του. Για πρώτη φορά έπαιξε δίπλα στον Ούγκο, λογικό να μην υπάρχει χημεία ακόμα.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς    6
Είχε πολλά προβλήματα αμυντικά ο Σέρβος αριστερός μπακ. Μεγάλο λάθος του ότι δεν έκανε φάουλ στο 1-2 του Ατρομήτου. Επιθετικά όμως είχε καλή παρουσία, βγάζοντας πολλές επικίνδυνες σέντρες.

Τόνι Βιλένα    6
Ήταν στις πρώτες αλλαγές του Τερίμ, καθώς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Ολλανδός μέσος. Δεν απέφυγε τα λάθη, έδωσε πάντως μάχες στο κέντρο, ενώ είχε και μία καλή στιγμή για να σκοράρει.

Γουίλιαν Αράο    6
Μετά από καιρό έπαιξε στη φυσική του, στον χώρο του κέντρου. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι εντυπωσίασε ο Βραζιλιάνος. Υπήρξαν διαστήματα που έλειψε η αμυντική ισορροπία από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, με ευθύνη και του ίδιου.

Φίλιπ Τζούρισιτς    6
Βελτιωμένη η εικόνα του Σέρβου αυτή τη φορά. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έπαιξε κατά συνθήκην “9άρι” και έδειξε αρκετά ορεξάτος. Είχε την ασίστ στο 1-0, από εκεί και πέρα όμως ενώ βρέθηκε αρκετές φορές σε επίκαιρη θέση, δεν τελείωσε τις προσπάθειές του.

Ντάνιελ Μαντσίνι    6
Υστέρησε σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια του ο Αργεντινός. Δεν ήταν ο γνωστός Μαντσίνι που ξέρουμε, λίγες οι πρωτοβουλίες που πήρε, ενώ χρεώνεται και την απίθανη ευκαιρία που έχασε εξ επαφής στο α’ ημίχρονο.

Αϊτόρ    7
Δεύτερο σερί ματς που βρίσκει δίχτυα ο Ισπανός εξτρέμ, ανοίγοντας το σκορ, αλλά και μοιραίος παράλληλα για τον Παναθηναϊκό, έχοντας χάσει κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες.

Τάσος Μπακασέτας    7
Ντεμπούτο με το καλημέρα για το έμπειρο μεσοεπιθετικό, δείχνοντας να έχει εγκλιματιστεί σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Πολύ θετική παρουσία, άγγιξε μάλιστα το γκολ σε ορισμένες περιπτώσεις, έχοντας ένα σουτ στο δοκάρι. Ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το 1-0.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Γιώργος Βαγιαννίδης    6
Πήρε ανάσες μετά από πολύ καιρό, ερχόμενος από τον πάγκο. Δεν έπιασε τα στάνταρ προηγούμενων αγώνων, έλειψαν οι κούρσες του από δεξιά.

Ρούμπεν Πέρεθ    6
Αλλαγή στο 71′ πέρασε ο Ισπανός μέσος. Κράτησε τη θέση του, έκανε ένα καλό φάουλ όταν έβγαινε αντεπίθεση ο Ατρόμητος. Δεν προσέφερε ωστόσο κάτι μεσοεπιθετικά.

Κάρλος Ζέκα    –
Μπήκε στο 87′ στο ματς και δεν μπορεί να κριθεί. Δεν φάνηκε και καθόλου πάντως…

Φώτης Ιωαννίδης    6
Μοιραίος για τον Παναθηναϊκό ο διεθνής στράικερ, χάνοντας στο 89′ το πέναλτι που ο ίδιος είχε κερδίσει. Κατά τα λοιπά, ήταν ο γνωστός ο Ιωαννίδης, με πολλές μάχες στην επίθεση.

Μπερνάρ    5
Αν και μπήκε με διάθεση ο Βραζιλιάνος, οι περισσότερες επιλογές του ήταν λανθασμένες. Πήρε προσπάθειες, βρέθηκε σε θέση βολής σε τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις, έχοντας και χαμένο τετ α τετ. Του έλειψε εν τέλει η ουσία.

 

Τερίμ: «Ευχαριστημένος με τους νέους παίκτες – Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Previous article

Ίλιτς: «Παραμένει μεγάλο φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.