0

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη ζωή του δύσκολη και το πρόγραμμά του πολύ… βαρύ, μετά την ήττα που γνώρισε από τον Ατρόμητο (1-2) στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου Betsson, όπως σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Το 1-2 είναι μαγική εικόνα, αλλά δεν παύει να είναι πραγματικότητα. Ο Παναθηναϊκός σπατάλησε 6-7 κλασικές ευκαιρίες και έκανε κάποια αμυντικά λάθη που τα πλήρωσε. Τώρα είναι αναγκασμένος να πάει σε τρεις τελικούς, αφού έχει τον ΠΑΟΚ, μετά τη ρεβάνς στο Περιστέρι και τέλος τον Ολυμπιακό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κούραση των παικτών», ανέφερε.

Τέλος, σχολιάζοντας την απόδοση των νέων αποκτημάτων είπε: «Ο Ντραγκόφσκι δεν φέρει ευθύνη στα γκολ και ίσα-ίσα έκανε 1-2 πολύ καλές αποκρούσεις. Ο Ούγκο έδειξε ότι είναι ανέτοιμος, ενώ ο Μπακασέτας έδειξε ότι δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και έκανε πολύ καλό παιχνίδι, σαν να είναι χρόνια στην ομάδα. Ο Ακαϊντίν έκανε ένα νορμάλ παιχνίδι, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα. Ήταν ρίσκο πάντως να παίξουν μαζί δύο νέοι στόπερ και ένας νέος τερματοφύλακας».

Νικολογιάννης: «Αυτοκτόνησε ο Παναθηναϊκός, μεγάλο το ρίσκο με τις αλλαγές στην άμυνα»

Previous article

Νορβηγός διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.