0

Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι μίλησε για το ματς με τον Ατρόμητο, την ρεβάνς, αλλά και το επίπεδο του «Τριφυλλιού».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το γρήγορο γκολ του «Τριφυλλιού»: «Κάναμε μία πάρα πολύ δυνατή αρχή, βάλαμε γκολ πολύ γρήγορα αλλά στη συνέχεια δώσαμε δικαιώματα τα οποία ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «bnsports.gr»:

Advertisement

Για το γρήγορο γκολ του «Τριφυλλιού»: «Κάναμε μία πάρα πολύ δυνατή αρχή, βάλαμε γκολ πολύ γρήγορα αλλά στη συνέχεια δώσαμε δικαιώματα τα οποία ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε».

Για την εικόνα της ομάδας: «Γνωρίζαμε πως παίζαμε καλά, ωστόσο θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί».

Για την ρεβάνς στο Περιστέρι: «Δημιουργήθηκε μία περίεργη κατάσταση, όπου δεχτήκαμε δύο γκολ. Παρά το σοκ, έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, όμως δυστυχώς σήμερα (σ.σ. χτες) δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να περιμένουμε τον επαναληπτικό για να τα δώσουμε όλα και να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε».

Για το επίπεδο της ομάδας και τις μεταγραφές: «Η ομάδα διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είμαι εδώ λίγες μόνο μέρες, αλλά αυτό μπορώ να το υποστηρίξω με σιγουριά. Το επίπεδο της ομάδας και το επίπεδο που βλέπω στις προπονήσεις είναι πάρα πολύ υψηλό».

Για τα πλάνα της ομάδας με τους πολλούς τραυματισμούς: «Εξαρτάται από τον προπονητή μας ποιους θα επιλέξει. Προσωπικά, πιστεύω πως όλοι (οι διαθέσιμοι) είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και είναι σε θέση να προσφέρουν λύσεις στην ομάδα. Συνεπώς, ναι πιστεύω αναμφίβολα πως θα είμαστε έτοιμοι για αυτού του είδους τις “ειδικές καταστάσεις”. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

 

Μπλόκο στην άμεση ένταξη του Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό από τον προπονητή του!

Previous article

Αϊτόρ: «Μαζί θα τα καταφέρουμε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.