0

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δει ακόμη τις πραγματικές δυνατότητες του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν παίζει καλά.

Η μεταγραφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό, έκανε αρκετό… θόρυβο το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει αποδώσει ακόμη αγωνιστικά, βάσει των προσδοκιών που υπήρχαν για την περίπτωσή του.

Ο Ισπανός φόργουορντ, αρκετούς μήνες μετά την έλευσή του στο ΟΑΚΑ, δεν έχει βρει τον εαυτό του και προβληματίζει με την απόδοσή του, κυρίως επιθετικά. Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, μέσω της εκπομπής «Magic Euroleague» εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Ερνανγκόμεθ δεν παίζει καλά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Γενικά ο ρόλος των περισσότερων παικτών είναι διαδικαστικός στον Παναθηναϊκό με εξαίρεση τους γκαρντ, οι οποίοι έχουν την μπάλα στα χέρια τους. Έτσι έπαιζε ο Αταμάν και δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τώρα. Θέλει οι γκαρντ να έχουν την μπάλα στα χέρια τους και να παίζουν ασταμάτητα pick and roll.

Ο Χουάντσο δεν είναι παίκτης pick and roll. Δεν του αρέσει να το κάνει αυτό. Αυτό που θα μπορούσε να κάνει σε ορισμένες φάσεις είναι να παίξει σε κάποια pick and roll που ουσιαστικά θα κάνει κάποιο fake screen, ώστε να κερδίσει λίγο χώρο και να βγει προς τα έξω για να σουτάρει».

Απίθανο να αγωνιστεί στη διαβολοβδομάδα ο Σλούκας

Previous article

“Κύριος”…. ο Κούγιας: «Εγώ γαμ@@ τις γυναίκες σας εδώ και 15 χρόνια παλιοπ@@@νες»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.