0

Καθησυχαστικοί είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού AKTOR σχετικά με την κατάσταση του Κέντρικ Ναν.

Πέρα από την ήττα του από τη Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός AKTOR βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν ακόμη αρνητικό παράγοντα στο Βελιγράδι, καθώς ο Κέντρικ Ναν υπέστη τραυματισμό στον δεξιό αγκώνα. Αυτό οδήγησε στο να μη συμμετέχει σχεδόν καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, και τα αποτελέσματα δημιούργησαν αισιοδοξία στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Φαίνεται ότι το πρόβλημά του δεν είναι σοβαρό, και υπάρχει πιθανότητα να είναι διαθέσιμος ακόμη και για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Αύριο, ο Ναν θα υποβληθεί σε επανεξέταση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, και ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασής του, θα αποφασιστεί οριστικά εάν θα συμμετάσχει στον αγώνα της Stoiximan Basket League. Παρά ταύτα, δεν φαίνεται να υπάρχουν ανησυχίες για τις προσεχείς αναμετρήσεις της Euroleague.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην παρούσα φάση χωρίς τους Σλούκα και Βιλντόζα, αντιμετωπίζοντας ένα σημαντικό κενό στην περιφέρεια.

“Κύριος”…. ο Κούγιας: «Εγώ γαμ@@ τις γυναίκες σας εδώ και 15 χρόνια παλιοπ@@@νες»

Previous article

Νικολογιάννης: «Έτσι πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα – Θα χρειαστεί γκολ για να πάρει αποτέλεσμα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.