0

Στις πιθανότερες επιλογές του Φατίχ Τερίμ για το ντέρμπι της Τούμπας και την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να φέρει από τώρα τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ -αλλά και τα δεδομένα που υπάρχουν στις μεταγραφές– μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Συζητώντας με τον Νίκο Ζέρβα, υπογράμμισε τη σημασία που θα έχει (σε όλα τα επίπεδα για το «τριφύλλι») να πάρει τη νίκη και έκανε εκτίμηση για μια ενδεκάδα που από τους νέους παίκτες είναι πιθανό να έχει μόνο τον Μπακασέτα.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι το επόμενο διήμερο θα είναι καθοριστικό για την προσπάθεια που κάνουν οι «πράσινοι» να φέρουν από τώρα τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Όσο για τις ανανεώσεις, τόνισε ότι θα κληθεί σύντομα για συζητήσεις ο Βαγιαννίδης και χαρακτήρισε ειλημμένη απόφαση να επεκταθεί το συμβόλαιο του Κώτσιρα.

 

Volley League γυναικών: Δεσπόζει το ντέρμπι «αιωνίων»

Previous article

Τα μπερδέματα του Τερίμ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.